bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на участь в четвертій Літній школі з нових медіа MediaNext
29.06.2013

11

МГО “Інтерньюз-Україна” та спільнота медіа-інноваторів MediaNext за підтримки проекту У-Медіа запрошують студентів факультетів журналістики та медіа-активістів на четверту Літню школу з нових медіа MediaNext, яка відбудеться в Києві 14-20 липня 2013.

Впродовж останніх чотирьох років ми провели п’ять шкіл MediaNext – три літні і дві зимові. Сьогодні випускники наших шкіл керують власними онлайн-проектами,  працюють в редакціях онлайн-ресурсів, видань та телеканалів, запускають  власні  бізнеси, застосовуючи отримані навички. Літня Школа MediaNext відбувається у вигляді семиденного курсу з лекцій, майстер-класів та практичних завдань. Школа націлена на переданння практичнх навичок із застосування новітніх технологій, розуміння цифрової культури та роботи в онлайн-журналістиці.

Навчальна програма. Третя Літня школа з нових медіа MediaNext - це чудова можливість для її учасників впродовж 7 днів засвоїти теоретичні знання та практичні навички інструментів цифрової журналістики. Навчитись ефективній роботі з соціальними мережами, проводити моніторинг, ефективний пошук інформації,  засвоїти стилістику та етикет онлайну. Значну увагу ми приділемо тематиці візуалізації інформації та розвитку творчих навичок молодих журналістів.

Як відбувалися попередні школи? Дивіться ТУТ і ТУТ

Лекторами Третьої Літньої школи MediaNext виступлять експерти з нових медіа, журналісти та редактори ключових українських ЗМІ та медіа-організацій (Інтерньюз-Україна, Тexty.org.ua, Forbes.ua, Slidstvo.info та інші).  Серед лекторів - також й учасники спільноти медіа-інноваторів MediaNext.

Дати проведення: Школа відбуватиметься з 14 по 20 липня 2013 у Києві в офісі МГО «Інтерньюз-Україна» (вул.Ризька, 15)Навчання триватиме щодня з 9.30 до 18.00.

Реєстрація

Детальніше про усі умови 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.