bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурсні торги на організацію проведення заходів
12.06.2013

Всеукраїнський благодійний фонд Коаліція ВІЛ-сервісних організацій(далі-Організатор) оголошує конкурсні торги на організацію проведення тренінгів, круглих столів, робочих зустрічей, семінарів з 01.06.2013 р. по 31.12.2013.

Джерело фінансування закупівлі: дана закупівля необхідна для забезпечення заходів проекту «Посилення спроможності громадянського суспільства здійснювати громадський контроль за державним фінансуванням та реформуванням системи соціальних послуг для забезпечення сталості системи комплексних послуг з профілактики та лікування ВІЛ/СНІДу, догляду і підтримки» за угодою №051-ГФ-12, що фінансується ВБО “Всеукраїнська мережа ЛЖВ”.

Вартість предмету конкурсних торгів визначається без ПДВ. Звільнення постачання товарів/послуг за цими торгами від ПДВ здійснюється на підставі п. 26 підрозділу 2 розділу XX Податкового кодексу України, оскільки фінансування Організатора за цим договором здійснюється за рахунок грантів (субгрантів) Глобального фонду, а операції з постачання на митній території України товарів (крім підакцизних) та надання послуг, якщо такі товари/послуги оплачуються за рахунок грантів (субгрантів), наданих відповідно до програм Глобального фонду для боротьби із СНІДом, туберкульозом та малярією в Україні, що виконуються відповідно до закону, звільняються від оподаткування податком на додану вартість.

Детальніше в додатках.

 

Контакти

  • Ірина Гассан ВБФ “Коаліція ВІЛ-сервісних організацій” м. Київ
  • 03040 Задорожній провулок 3
  • корпус 2 тел. (044) 258-05-50; 258-23-71 www.hiv.org.ua

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.