bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер з проведення двох курсів коучингу
07.06.2013

Луганський обласний осередок ГМ ОПОРА оголошує тендер на надання послуг. У результаті проведення навчальних заходів організація планує виробити головні напрямки роботи та покращити якість послуг й створити умови для подальшого інституційного розвитку.

Тому важливим є проведення двох курсів коучингу: зі стратегічного планування та розробки PR стратегії, завдяки цим заходам буде розроблено стратегічний план організації та розроблено ефективний механізм комунікації організації зі ЗМІ.

1. Проведення коучингу зі стратегічного планування (15 годин). Очікується, що в результаті проведення коучингу з членами організації буде розроблено стратегічний план організації.

2.Проведення коучингу з розробки PR стратегії (15 годин). Очікується, що в результаті проведення коучингу з членами організації буде покращено ефективність комунікацій та налагодженість відносин з медіа.

Усі зацікавлені тренери та організації повинні подати до 16 червня наступні документи на електронну адресу [email protected] із зазначенням теми «Тендерна пропозиція»:

резюме, орієнтовний план проведення коучингу (за обраною тематикою).

Тендер проводиться за програмою ваучерів UNITER

 

Контакти

  • Тимур Адарацький

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.