bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на участь у літньому освітньому таборі «Школа Успіху»
14.05.2013

«Школа Успіху» – це унікальний безкоштовний літній освітній проект для дітей 12-14 років, який проводиться Фондом Братів Кличків з 2011 року. Цього літа «Школа Успіху» збере учасників з України, США та Казахстану – 150 підлітків, які протягом двох тижнів навчатимуться, проходитимуть тренінги, відвідуватимуть майстер-класи відомих людей, практикуватимуться у обраному напрямі, спілкуватимуться та стануть справжньою командою і, навіть, підуть у похід!

Ми віримо, що успіху досягають лише ті, хто відкрив свій творчий потенціал і наполегливо працює над собою та його розвитком. «Школа Успіху» покликана розкрити всю багатогранність талантів її учасників, дати інструмент для реалізації їх потенціалу та досягнення мети.

Ми допомагаємо створювати ідеї і даємо практичні та теоретичні навички для їх реалізації. Успішною є лише та ідея, яка була втілена у життя. У нас ти отримаєш можливість реалізувати свою ідею – можливість досягти свого успіху!

Дата проведення конкурсу : 22 квітня – 26 травня 2013 року

Мрієш досягти успіху і змінити світ? Ти – талановитий, активний та цілеспрямований? Шукаєш команду однодумців? Тоді тобі сюди!

 Якщо тобі цікаво, заходь на сайт та заповнюй анкету на участь у таборі «Школа Успіху»!

Контакти

  • http://school.klitschkofund.org/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.