bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс «Сонячний караван - 2013»
03.05.2013

Обладнання, яке використовує енергію сонця для побутових потреб, можна виготовити власними руками. Навіть із таких матеріалів, які вважаються сміттям. Якщо закликати на допомогу фантазію, зазирнути у довідкові матеріали та порадитися з поважними експертами, цілком можливо створити таке розумне приладдя.

В нашій країні дуже швидко розвивається сонячна енергетика, адже в нас є потужний потенціал для цього – багато сонячного світла, сприятлива політика та розвинуті технології. Чим більше людей усвідомить це, тим чистішим буде наше довкілля і безпечнішим майбутнє.

Умови конкурсу

Цьогорічний конкурс передбачає, як і раніше, дві номінації: гуманітарну та технічну.

В гуманітарній ми збираємо цього року комікси. Спробуйте за допомоги мови коміксів доступно пояснити, що таке енергія сонця, як її можна використовувати в повсякденному житті, чим вона вам подобається та які перешкоди зустрічає на своєму шляху.

Технічна номінація: зосередимося на конструюванні таких приладів, які можна легко виготовити самостійно і навчити цьому інших. Ми приймаємо на конкурс фото або відео.

Переможців очікують корисні призи: фотоелектричний модуль, екскурсія на сонячну електростанцію, ліхтарики-радіо із інтегрованими сонячними елементами від партнера конкурсу - компанії Activ Solar, яка реалізовує проекти в сфері сонячної енергетики.

У конкурсі можуть брати участь школярі та студенти, їхні батьки й викладачі. Вітаються колективні роботи (гуртки та клуби, туристичні та екологічні табори тощо).
Роботи приймаються з 1 по 19 травня.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.