bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс «Лідери бібліотечної справи» для молодих бібліотекарів
30.04.2013

Програма «Бібліоміст» шукає підрядника для реалізації навчальної програми для молодих українських бібліотекарів, що складатиметься з 5 тренінгів та навчальної поїздки за кордон для найкращих учасників.

Очікуваний термін виконання  програми: червень 2013 – квітень 2014 року. Організація-виконавець (підрядник) буде відповідальною за відбір учасників, визначатиме фахівців для проведення тренінгів, вибір місця проведення та всю логістику семінарів, а також навчальної поїздки для найкращих учасників. Бюджет програми складає $60,000.

Виконавцем може бути НУО з відповідним навчальним/організаційним досвідом, національні та регіональні бібліотечні асоціації, регіональні відділення бібліотечних асоціацій, публічні національні та обласні бібліотеки у партнерстві з НУО.

Підрядник повинен мати попередній досвід організації навчальних семінарів для учасників з усієї України, досвід роботи в бібліотечному секторі та попередній досвід управління грантами. Досвід в організації навчальних поїздок не є обов’язковим, але таким заявникам надаватиметься перевага при розгляді анкет. Від підрядника очікується організація наступних складових програми: 

  • Оголошення про прийом заявок на конкурс для молодих українських бібліотекарів
  • Фінальний відбір учасників програми
  • Визначення місця проведення, організація логістики, визначення фахівців/тренерів та розробка програми наступних тренінгів:

1)    Оцінювання потреб та залучення громади
2)    Надання сучасних бібліотечних послуг
3)    Технології Веб 2.0 у сучасній бібліотеці
4)    Управління проектами
5)    Заключний/«випускний» семінар

  • Підготовка навчальної поїздки за кордон для найкращих учасників програми та супровід групи під час навчальної поїздки.

Аплікаційну форму, детальні умови конкурсу та шаблон бюджету можна завантажити на веб-сайті програми “Бібліоміст”.

Просимо заявників надіслати заповнені документи п. Олені Королюк, відділ структурного розвитку програми «Бібліоміст», за адресою: [email protected], до 18:00 (за київським часом), 31 травня 2013р.

Контакти:
Ярослава Титаренко, керівник відділу структурного розвитку
програма «Бібліоміст», IREX/Україна
Тел.: +38 044 537-0604, 586-2780
Моб.: +38 067 402 9952
Факс: 586-2782
Ел. пошта: [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.