bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс проекту «Творчі майстерні»
29.04.2013

Чи хотіли б ви надавати нові послуги своїм користувачам?
Чи хотіли б ви заохочувати креативніть та уяву в бібліотеці?
Чи хотіли б ви сприяти розвитку спільноти творців та діячів у вашій бібліотеці?
Чи хотіли б ви мати місце, де люди можуть співпрацювати, використовуючи новітні цифрові технології?

Якщо ви відповіли так на всі вищенаведені питання, тоді конкурс проекту «Творчі майстерні» - це прекрасна можливість отримати інструменти та зробити все це можливим. За допомогою цього конкурсу ви не лише маєте можливість отримати обладнання (комп’ютери, аудіо/візуальне обладнання та інше) для досягнення ваших цілей та реалізації проекту, а ще й пройти необхідне навчання для успішного використання отриманого устаткування.

У цьому конкурсі бібліотеки реалізують спільні проекти, що приносять користь для бібліотеки та громади, фокусуючись на інноваціях, уяві та креативності у відкритому динамічному просторі. Простір для творчості в бібліотеках - це новий та іноваційний тренд в біблотечній сфері, що поширюється по всьому світу. Метою цього простору є зміна фокусу бібліотек від споживання до створення контенту. Це дозволяє бібліотеці приймати більш активну участь у житті громади та надавати більш затребувані послуги. Ваша бібліотека може стати однією з перших в Україні, що матиме такий простір.

«Творчі майстерні» - конкурсний проект, що вимагає від заявників співпраці з партнерською організацією. Заохочується ваша співпраця із існуючими партнерами або заснування партнерських відносин із новими організаціями/установами для реалізації проекту.

Для того, щоб подати заявку на участь, завантажте та заповніть, будь ласка, пакет документів на конкурс проекту «Творчі майстерні», наявний на веб-сайті програми “Бібліоміст”. Повний перелік заповнених документів повинен містити:

  • аплікаційну форму (повністю заповнена форма заявки);
  • лист про наміри від партнеру(ів) проекту та менеджера проекту. 
  • лист підтримки від директора бібліотеки, що підтверджує наміри менеджера проекту виконувати всі обов’язки, пов’язані з проектом.
  • лист підтримки від місцевої влади про надання матеріальної допомоги (якщо такий є).

Останній термін подачі заявки на конкурс - 24 травня 2013 року (дата на поштовому штемпелі). Буде обрано максимум 5 фіналістів конкурсу. Будь ласка, надішліть повну заявку в 2-х примірниках (оригінал та копію) за адресою:

До уваги:
Олександра Сліпаченко
Рада міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX)
вул. Саксаганського 36Д, 2-й під’їзд, 5-й поверх
Київ 01033

Електронну копію заявки слід надсилати на електронну адресy: [email protected]. IREX підтвердить отримання заявки онлайн. Невчасно надіслані та/або неповні заявки розглядатися не будуть. Переможці будуть оголошені до 3-го червня  2013 року.

Якщо під час заповнення заявки у вас виникнуть питання щодо вимог конкурсу, будь ласка, читайте розділ «Питання та відповіді» або звертайтесь за електронною адресою csp@irex.

Бажаємо Вам успіху та чекаємо на заявки!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.