bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на проведення тренінгу з моніторингу та оцінки
25.04.2013

Громадська Рада дитячих та молодіжних організацій в рамках програми підтримки організаційної спроможності, яка впроваджується у межах проекту «Об’єднуємося заради реформ» (UNITER) оголошує тендер на проведення  тренінгу з моніторингу  та оцінки  та пост-тренінгових консультацій з розробки планів  моніторингу та оцінки для п’яти Центрів розвитку громад Криму.

1. Тренінг  з  моніторингу та оцінки   для п’яти Центрів розвитку громад. 

Очікується, що в результаті  навчальної програми 4-х денного тренінгу буде підготовлена група спеціалістів-експертів з моніторингу та оцінки п’яти Центрів розвитку громад Криму  у кількості 10 чол., які зможуть  на місцевому рівні проводити оцінку ефективності управління всередині організації та проведення оцінки ефективності управління проектами і програмами, розробляти  та впроваджувати систему моніторингу та оцінки, складати технічне завдання на проведення оцінки. За час проведення тренінгу  учасниками має бути розпочата робота по  складанню  планів моніторингу та оцінки для кожного Центру розвитку громад. 

Термін надання послуги: травень 2013 року. 

 2. Консультації з розробки  планів моніторингу та оцінки для  п’яти Центрів розвитку громад.
Очікується, що в результаті проведення  консультацій  для п’яти Центрів розвитку громад будуть  розроблені  плани моніторингу і оцінки  для кожної організації.

Термін надання послуг: червень 2013 року. 

До участі у тендері запрошуються  надавачі послуг,  які зареєстровані як провайдери на порталі www.ngo.market.org.ua 

Заявки  на участь у тендері подаються у довільній формі,  до якої  обов’язково додаються наступні документи:

  1. Резюме   учасника тендеру, в якому обов’язково надати інформацію про досвід роботи за даною тематикою та контактну інформацію (адреса, телефон, електронна пошта) .
  2.  Копія свідоцтва  державної реєстрації  фізичної особи-підприємця, і копія свідоцтва платника єдиного податку з обов’язковим найменуванням виду діяльності. 
  3.  Цінова пропозиція надання послуг , включаючи  оплату послуг  тренера і консультанта з моніторингу та оцінки, видаткові та роздавальні матеріали. 
  4.  План тренінгу. 

 Заявки  на  участь у тендері, просимо надсилати на  адресу електронної пошти:  [email protected]  до  30 квітня 2013 р. з поміткою в темі листа «Участь у тендері». 

Контакти

  • Людмила Тувишева
  • Громадська Рада дитячих і молодіжних організацій
  • [email protected]
  • 0677304674; 0939561411; 0662314970
  • http://grdmo.at.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.