bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс співпраці бібліотек з місцевими громадами “Електронне урядування і бібліотеки”
24.04.2013

Сьогодні в Україні спостерігається певна активізація процесів, спрямованих на створення належних умов для запровадження технологій е-урядування як з боку влади, так і з боку громадськості та бібліотек. З метою сприяння впровадженню та ефективному функціонування е-урядування в Україні оголошено програмою «Бібліоміст» 12-й раунд конкурсу співпраці бібліотек з місцевими громадами «Електронне урядування і бібліотеки», в рамках якого бібліотеки можуть об’єднати зусилля з урядом, місцевою владою та громадами заради того, щоб бібліотекарі та громадяни з усіх куточків України могли отримати вичерпну інформацію про наявні послуги електронного урядування шляхом ініціювання книгозбірнями різноманітних послуг щодо широкого запровадження е-урядування в Україні.

В рамках конкурсу заохочуватимуться ініціативи щодо запровадження механізмів функціонального електронного управління у повсякденне життя жителів України та поширення технологій е-урядування і акцентування уваги на його перевагах для місцевої громади. З приблизним переліком послуг, що можуть бути запропоновані бібліотеками, можна детально ознайомитись в умовах конкурсу.

Конкурс відкритий для будь-якого типу публічної бібліотеки, крім обласних універсальних наукових бібліотек.

Запропоновані проекти мають відповідати меті та завданням конкурсу проектів співпраці бібліотек з місцевими громадами.

Тривалість проекту ‑ від одного дня до шести місяців.

Обсяг запропонованого бюджету ‑ від $100 до $2500.

Щоб взяти участь у конкурсі, просимо заповнити заявку за наданою формою, додати робочий план і бюджет проекту, і надіслати ці документи електронною поштою на адресу [email protected] та друкований варіант на адресу програми «Бібліоміст».

Останній термін подання заявок – 31 травня 2013 р. (за поштовим штемпелем)

Конкурсна комісія не буде розглядати неповні заявки (відсутні анкети, незаповнені поля).

Більше інформації.

Бажаємо успіхів та чекаємо на заявки!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.