bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Національний рейтинг благодійників
16.04.2013

Національний рейтинг благодійників – це спільна ініціатива Громадської організації «Соціально відповідальне суспільство», Українського форуму благодійників, в партнерстві з лідером України в сфері рейтингування журналу «Hallmarker».

Особливістю даного рейтингу є не визначення найзаможніших філантропів держави, а поширення інформації про компанії, фонди та приватних благочинників з різним рівнем доходів та витрат на добродійність. До цього рейтингу зможе потрапити кожен благодійник країни!

Рейтинг складатиметься по трьох окремих категоріях: благодійник-компанія, благодійник-благодійний фонд чи організація, благодійник-фізична особа. Кожна категорія матиме три підкатегорії, всередині яких відбудеться окреме рейтингування. Підкатегорії формуватимуться на основі сум, витрачених на благодійність: до 1 млн. грн., від 1 до 10 млн. грн., від 10 млн. грн.

Крім цього окреме рейтингування відбудеться за реалізованими благодійними програмами у сферах: соціальний захист та соціальна допомога, охорона здоров’я, наука та освіта, мистецтво та культура, наколишнє середовище та захист тварин, спорт та фізична культура, міжнародні ініціативи.

Наглядова рада рейтингу

  • Ірина Бекешкіна, фонд “Демократичні ініціатви”
  • Юрій Залуський, Baker&McKenzie
  • Володимир Казанський, PwC

Період проведення рейтингу
Рейтинг проводиться у період з «1» квітня по «24» травня 2013 року. В рамках цього терміну відбувається збір анкет на участь у рейтингу, аналіз отриманих даних, формування рейтингу та його публічне оприлюднення.

Очікувані результати рейтингу
Сформований Рейтинг благодійників з усіма його учасниками та їх показниками оприлюднюється на веб-сайті 

Інформація про 77 топ-учасників Рейтингу публікується у журналі Hallmarker.

Загальні результати Рейтингу оприлюднюються під час публічного заходу у місті Києві у травні 2013 року із запрошенням учасників рейтингу,

Яким чином взяти участь?
Для того, щоб взяти участь у рейтингу слід заповнити анкету для благодійного фонду чи організації, або анкету компанії, або анкету фізичної особи, які доступні на сайті www.donator.org.ua та надіслати її до 21 квітня на електронну пошту: [email protected]

Більш детальна інформація про рейтинг знаходиться у листі-зверненні та Положенні про Національний рейтинг благодійників, які доступні на сайті 

З питаннями щодо участі у рейтингу та додатковою інформациєю можна звертатися:

- на сайті

- на сторінці Фейсбук 

- в группі ВКонтакті 

- за телефонами: 044 387 3113 або 044 425 92 94.

Анкети від благодійних фондів та організацій, компаній та фізичних осіб приймаються до 21 квітня 2013 року.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.