bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Фонд Східна Європа оголошує конкурсний відбір серед експертів та організацій
12.04.2013

Фонд Східна Європа оголошує конкурсний відбір серед експертів та організацій, що надають консультаційні послуги, для представників місцевого бізнесу Дніпропетровської області у сфері підготовки інвестиційних пропозицій та ведення переговорів з інвесторами.

Цей конкурсний відбір оголошується в рамках проекту «Чиста енергія: партнерство для майбутнього Дніпропетровщини».

Про проект:
Проект реалізується Фондом Східна Європа у партнерстві з Дніпропетровською обласною радою та Дніпропетровською обласною державною адміністрацією за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку та компанії ДТЕК. Метою проекту «Чиста енергія: партнерство для майбутнього Дніпропетровщини» є стимулювання енергозбереження та зменшення викидів парникових газів в Дніпропетровській області.


Одним з компонентів проекту передбачено консультування місцевих підприємств у сфері залучення інвестицій для реалізації енергозберігаючих проектів та впровадження альтернативних джерел енергії.
Робота експертів передбачатиме надання консультацій представникам бізнесу Дніпропетровської області з наступних питань:
•    Аналіз потреб та можливостей підприємства у сфері енергоефективності та застосування альтернативних джерел енергії;
•    Вибір першочергових заходів та формулювання проектної ідеї;
•    Детальний розрахунок економічної та енергетичної ефективності  обраного проекту;
•    Аналіз інвестиційної ситуації й обґрунтування необхідності й прибутковості залучення інвестицій;
•    Аналіз інвестиційних альтернатив і вибір стратегії фінансування;
•    Підготовка інвестиційної документації для різних стадій переговорів з потенційними інвесторами (бізнес-плану, техніко-економічного обґрунтування, інвестиційної комерційної пропозиції);
•    Пошук потенційних інвесторів, презентація інвестиційного проекту;
•    Допомога у проведенні переговорів.
Передбачається, що консультації надаватимуться як в дистанційному режимі, так і під час зустрічей з представниками бізнесу Дніпропетровської області. Консультації надаватимуться протягом періоду: 1 травня 2013 р. – 1 серпня 2013 р.

Вибір експертів/консалтингових компаній здійснюватиметься на основі критеріїв запропонованої вартості послуг та попереднього досвіду роботи у сфері залучення інвестицій в галузі енергоефективності та альтернативних джерел енергії.
До участі у конкурсі запрошуються індивідуальні експерти, групи експертів або консалтингові компанії, які мають надати своє резюме/інформацію про компанію та супровідний лист з обґрунтуванням мотивації та попереднього досвіду, а також інформацією про очікуваний рівень оплати.

У разі Вашої зацікавленості просимо надіслати інформацію до 21 квітня 2013 року на електронну адресу [email protected] з приміткою «Конкурс для консультантів з підготовки інвестиційних пропозицій – Чиста енергія».
 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.