bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс дитячої творчості «Моє майбутнє – з рідною землею!»
10.04.2013

Хмельницький регіональний благодійний фонд «Зміцнення громад» завершує прийом робіт на конкурс дитячої творчості «Моє майбутнє – з рідною землею!». Останній термін – 15 квітня 2013 року.

На адресу фонду уже надійшло і було зареєстровано 329 найрізноманітніших малюнків, виробів декоративно-прикладного мистецтва та віршів. Творчо та креативно проявили себе маленькі митці із Хмельниччини та Чернівеччини. Кожна робота дивує своїм не по-дитячому глибоким змістом та бажанням зробити світ кращим.

Нагадаємо! Конкурс дитячої творчості «Моє майбутнє – з рідною землею!» було засновано у 2008 році. Його мета: підтримка юних талантів, піднесення віри у краще майбутнє, формування престижності сільськогосподарських професій та популяризація серед молодого покоління праці на землі.

Діти віком до 14 років, які мріють пов’язати своє майбутнє з рідною землею, надсилають на адресу благодійного фонду власні творчі вироби: малюнки, вірші, аплікації, вироби декоративно-прикладного мистецтва в рамках тематики конкурсу. Найкращі з них публікують на сторінках корпоративного інформаційного вісника «Міцна громада». Для широких кіл громадськості, а також самих учасників конкурсу організовується виставка творчих робіт, які надійшли на адресу благодійного фонду. Усі учасники конкурсу нагороджуються цінними подарунками та беруть участь в урочистостях, солодкому частуванні, екскурсіях і цікавій розважальній програмі, що традиційно є завершальним етапом конкурсу.

Ознайомитьсь із роботами та оцінити їх можна на сторінці фонду в соціальній мережі Вконтакті

Контакти

  • Катерина Тодоренко
  • Хмельницький регіональний благодійний фонд “Зміцнення громад”
  • [email protected]
  • 03840 4-18-60
  • http://mitsna-gromada.org.ua/
  • http://vk.com/zmitsnennyagromad

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.