bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс із розробки та апробації методології моніторингу доступності та якості медичних послуг
10.04.2013

Всеукраїнська благодійна організація “Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД” (далі – «Мережа») оголошує конкурсні торги - послуги з розробки та апробації методології моніторингу доступності та якості медичних послуг для ЛЖВ в регіональних СНІД-центрах з точки зору пацієнта.

Джерело фінансування закупівлі – Закупівля здійснюється в рамках проекту 10 раунду «Побудова життєздатної системи комплексних послуг з профілактики та лікування ВІЛ/СНІДу, догляду та підтримки для уразливих груп та ЛЖВ» 2012-2016 р.р., за підтримки Глобального Фонду боротьби зі СНІД, туберкульозом та малярією на виконання бюджетної лінії 01.08.03.01.

Термін надання послуг: травень-грудень 2013

Термін постачання товарів, виконання робіт, надання послуг

Кінцевий термін виконання робіт - до 15 грудня  2013 р.

 Очікуваний результат робіт та послуг:

  1. Дослідницький протокол, що обов’язково повинен включати:
    1. Детальний опис методології дослідження.
    2. Детальний опис та обґрунтування системи оцінки       якості роботи та розрахунку рейтингу СНІД-центрів.
    3. Розраховану вибірку.
    4. Інструментарій дослідження.

Презентація (з використанням шаблону Мережі) з основними результатами дослідження та рекомендаціями у форматі PowerPoint (в електронному форматі).

Тендерна пропозиція має складатися з:

1.       Заявки на участь у тендері/тендерна пропозиція (формат додається до тендерного оголошення).

2.       Поетапного плану-графіку виконання робіт.

3.       Детального бюджету із зазначенням вартості одиниць робіт (етапи в бюджеті мають співпадати з етапами в плані-графіку робіт).

4.       Копії Свідоцтва про державну реєстрацію або Свідоцтва про державну реєстрацію фізичної особи-підприємця, Свідоцтва платника ПДВ або Свідоцтва про сплату єдиного податку, копія Витягу з єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, інформація щодо засновників або витяг зі Статуту.

5.       Резюме основних виконавців проекту.

6.       Електронний носій (СД-диск) з копією всіх тендерних документів.

Мережа залишає за собою право в момент визначення переможця тендеру рекомендувати переможцю збільшити або зменшити на 15% обсяг послуг з відповідною зміною ціни або інших умов тендерної пропозиції.

Посадові особи замовника, уповноважені здійснювати зв’язок з учасниками Додаткову інформацію можна отримати за телефонами: (044) 467-75-67, 467-75-69, 467-75-84 (внутрішній номер 647) у фахівця відділу закупівель Петренка Дмитра, е-mail: [email protected].

Порядок отримання Тендерної документації

Форму Тендерної пропозиції можна отримати, надіславши запит на електронну адресу [email protected] або на веб-сайті Мережі http://www.network.org.ua/tenders/. Комерційні пропозиції надсилайте у друкованому вигляді: на адресу ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» вул. Межигірська, 87- Б, м. Київ, 04080, (з приміткою для Петренка Дмитра)

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.