bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Залучайте волонтерів проекту NICE.UA до своїх проектів
01.04.2013

До Донецька приїдуть 12 волонтерів з країн ЄС та Туреччини для роботи в місцевих громадах. Їх основною метою є впровадження Європейських цінностей, підвищення обізнаності місцевої молоді про демократичні процеси та привернення уваги до проблем захисту прав людини серед молодого населення Донеччини.

Донецька громадська організація «Альянс» пропонує громадським організаціям, школам, бібліотекам, які територіально розташовані у м. Донецьк та Донецької області, залучити до своєї роботи та реалізації проектів волонтерів в рамках проекту NICE.UA, який здійснюється за програмою «Молодь в дії» за підтримки ЄС. Просимо взяти до уваги, що наша організація не має змогу компенсації проїзду волонтерам до вашої організації за межі міста Донецьк.

Щоб взяти участь у відборі Вам необхідно надіслати аплікаційну форму (див. у додатку) на електрону пошту  [email protected] або за факсом +38 (062) 311-15-70 до 12:00 години 6 квітня 2013 р. Контактна особа -  адміністратор проекту Наталя Семиволос.

Якщо Вас буде обрано Організаторами проекту, ми повідомимо Вас про це електронною поштою до 16:00 години 7 квітня 2013 року та запросимо вас на зустріч з волонтерами 9 квітня 2013 року.

Проект проходить за підтримки Європейської Комісії у рамках програми “Youth in Action”.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.