bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс “Сучасний бібліотекар”
19.03.2013

Чи Ви хочете бути лідером і провідником змін у бібліотечній справі? Чи Вас цікавлять нові технології та безкоштовне навчання? Чи Ви хочете навчитись створювати цифрові історії, відео, інфографіку та вміти багато інших речей? Якщо так, тоді проект "Сучасний бібліотекар" - саме для Вас!

Нагадуємо, що триває конкурс на участь у проекті “Сучасний бібліотекар”.

Правила конкурсу

Анкета конкурсу «Сучасний бібліотекар» складається з двох частин. Одна з них – це анкета, яку зацікавлені кандидати повинні заповнити і відіслати самостійно, без чиєїсь допомоги. Інформація, зазначена у цій анкеті, не буде розголошуватись і буде надаватись тільки членам відбіркової комісії, які матимуть підписати угоду про нерозголошення конфіденційної інформації, перш ніж вони отримають доступ до анкет. Будь ласка, заповніть анкету українською чи російською мовою від руки або на комп’ютері. Якщо Ви заповнюватиме від руки, будь ласка, пишіть чітко і зрозуміло. Якщо Вам потрібне додаткове місце для відповіді, будь ласка, продовжуйте писати на окремому аркуші паперу, вказавши номер питання, на яке Ви відповідаєте. Будь ласка, надайте відповіді на всі запитання і заповніть всі частини анкети. Неповні анкети не будуть розглядатись. 

Рекомендаційний лист. Ваша анкета має супроводжуватись рекомендаційним листом. Він має надійти від директора бібліотеки, якщо Ви на даний момент працюєте бібліотекарем. Якщо Ви студент факультету бібліотекознавства, то рекомендаційний лист має бути від Вашого декана. Будь ласка, відправте цей лист разом з анкетою. 

Подання заявки. Заявку і лист підтримки можна надіслати в електронному вигляді. Кандидати мають надіслати пакет конкурсних документів до понеділка, 25 березня 2013 р. на адресу [email protected]. Будь ласка, зазначте “На конкурс “Сучасний бібліотекар” у темі листа.

Щоб потрапити на розгляд конкурсної комісії, заявка і лист підтримки, надіслані в електронному вигляді, мають бути отримані в IREX до зазначеного терміну. Невчасно надіслані заявки розглядатися не будуть.

Зобов’язання. Зауважте, що проект «Сучасний бібліотекар» складається з декількох етапів і вимагає участі у заходах і тренінгах протягом шести місяців (приблизно березень - серпень 2013 р.). Це чудова можливість професійного розвитку, але Ви зможете отримати максимальну користь від програми тільки в тому випадку, якщо приділите їй необхідний час та відвідаєте всі тренінгові заходи. З огляду на обмежену кількість можливих учасників, будь ласка, переконайтеся, що Вам підходить цей період і що Ви можете присвятити свій час та зусилля програмі.

Місце проведення тренінгів. Тренінги у період з березня по липень будуть проходити в регіональних тренінгових центрах при обласних бібліотеках. Якщо Ви плануєте подати анкету на конкурс, будь ласка, переконайтеся, що Ви зможете відвідувати відповідний тренінговий центр 2-3 рази на тиждень. Програма не буде покривати витрати, пов’язані з поїздками до регіональних тренінгових центрів.
Якщо у Вас є запитання, будь ласка, звертайтеся за електронною адресою [email protected]. Телефонні консультації надаватись не будуть.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.