bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс стінгазет для молоді “Кохання + Планування = бажані Діти”
15.03.2013

У рамках проекту «Кохання + Планування = бажані Діти!», який реалізовує у Луганській області Благодійний фонд «Світло серця» за підтримки Програми Агентства США з Міжнародного Розвитку (USAID) «Здоров’я жінок України», у січні розпочато конкурс стінгазет серед середніх і професійно-технічних навчальних закладів та факультетів вузів м. Луганська і області.

Метою конкурсу є проведення серед молоді віком від 15 до 25 років просвітницької кампанії щодо репродуктивного здоров’я та ролі сучасних засобів контрацепції у плануванні сім’ї.

Основні завдання конкурсу: пропаганда здорового способу життя, акцентування уваги молоді на репродуктивному здоров’ї, сучасних методах контрацепції та важливості прищеплення культури планування сім’ї, мотивація молоді до зміни ставлення до питання контрацепції, формування у неї бережливого ставлення до свого здоров’я.

До участі у конкурсі запрошуються учні старших класів загальноосвітніх середніх шкіл, учні професійно-технічних навчальних закладів, студенти факультетів вузів м. Луганська і області.

На конкурс подаються 2 фото в електронному вигляді (одне фото стінгазети, друге фото – учасники конкурсу разом зі стінгазетою) на електронну адресу: [email protected] та контактні дані учасників.

Конкурсні роботи подаються до оргкомітету конкурсу до 5 квітня 2013 року за наступними напрямами:

  • «Фактори, що впливають на моє здоров’я» (фактори, що впливають на здоров’я людини);
  • «Плануй своє життя. Кохання важливе. Захисти його!»» (сучасні методи контрацепції);
  • «Кохання без захисту – життя без майбутнього» (інфекції, що передаються статевим шляхом (ІПСШ));
  • «Здоров’я на все життя. Подорослішай і збережи кохання» (відповідальне ставлення до власної поведінки, вміння сказати «Ні» на пропозицію статевих контактів).

Конкурсний відбір матеріалів триватиме у березні-квітні 2013 року. Визначення переможців буде проведено організаційним комітетом конкурсу, що складатиметься з представників громадськості, влади, ЗМІ та викладачів не пізніше 15 травня 2013 року

Нагородження переможців конкурсу буде здійснюватися БФ «Світло серця» за рахунок коштів Програми Агентства США з Міжнародного Розвитку (USAID) «Здоров’я жінок України».

Переможці конкурсу будуть нагороджені грамотами і призами, усі учасники конкурсу отримають грамоти-подяки за участь у конкурсі.

Більш докладну інформацію про деталі участі в конкурсі можна отримати за телефонами: (0642) 710-738, 095-750-42-31, 099-77-350-11, електронною поштою: [email protected]

Довідково

З жовтня 2012 року на Луганщині реалізується проект «Кохання + Планування = бажані Діти!», спрямований на просвітницьку роботу серед молоді щодо репродуктивного здоров’я та ролі сучасних засобів контрацепції у плануванні сім’ї. Даний проект розроблений з метою привернення уваги і мотивації молоді до зміни ставлення до питань репродуктивного здоров’я та сучасних методів контрацепції.

Контакти

  • Галина Мельниченко
  • Благодійний фонд “Світло серця”
  • [email protected]
  • 099-773-50-11

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.