bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс „Основи лідерства у владі” для студентів Черкаської області
12.02.2009

Організатори: Черкаський державний бізнес-коледж, Управлінння у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації

Основна мета конкурсу: виявлення соціально і громадсько активних студентів Черкаської області та залучення їх до активної суспільної діяльності через співпрацю з органами влади, громадськими організаціями за рахунок формування у них свідомого ставлення до владних процесів в українському сусільстві.

Очікувані результати проведення конкурсу: 

  •  підвищення рівня впевненості студентів у власних силах при реалізації ними новітньої української національної ідеї;
  • самоусвідомлення власної ролі кожного студента у суспільстві та у владі та можливостей підвищення реального впливу на зміни, що відбуваються;
  • надання студентам можливості реалізувати свій управлінський потенціал та ознайомлення з роботою законодавчою гілки української влади;
  • активізація студентського самоврядування у вищих навчальних закладах І-ІV рівнів акредитації.

Механізм реалізації: конкурс проводиться серед студентів Черкаської області, які здобувають освіту у навчальних закладах І-ІV рівнів акредитації, з 10 лютого 2008 року по 31 березня 2009 року.

Для участі у конкурсі потрібно підготувати конкурсну роботу на одну із запропонованих тем:

  • Я і влада: точки дотику;
  • Якби я став Президентом України, я б у першу чергу…;
  • Моє бачення формування структури виконавчої влади;
  • Яка структура законодавчої влади найкраще працює?
  • Як покращити сьогоденну ситуацію в українській владі, або на власно обрану тему, пов’язану із взаємовідносинами влади і особистості.

Роботи належно оформленні відповідно до додатку 1, 2, об’ємом від 5 до 25 арк., 14 шрифтом, полуторний інтервал, формат паперу А4, подаються заступнику директора Черкаського державного бізнес-коледжу з виховної роботи.

Оцінювання конкурсних робіт здійснює комісія у складі не менше, ніж 5 осіб, до якої входять по 1 представнику від організаторів та компетентні і авторитетні фахівці відповідної галузі, за п’ятибальною системою кожним членом журі окремо. Склад журі затверджується наказом Управління у справах сім’ї, молоді та спорту ОДА.

Критерії оцінювання робіт: логіка викладу матеріалу, наявність проведеного дослідження, оригінальність та новизна роботи.

Переможці конкурсу, які будуть визначені 2 квітня 2009 року, приймуть участь у виїзному семінарі „Заходи з підтримки молодих державних службовців” на базі Верховної Ради України.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.