bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Програма стипендій з вивчення англійської мови для учнів з соціально незахищених сімей
26.10.2012

Посольство США в Україні оголошує конкурс для організацій та навчальних закладів з інклюзивною формою навчання, які мають досвід надання послуг з викладання англійської мови, для втілення дворічного проекту Програми Стипендій Посольства США English Access Microscholarship Program (Access Program) для учнів з соціально незахищених сімей та учнів з особливими потребами у 2013-2014 рр. 

Організаціями з надання послуг можуть бути громадські організації, приватні мовні курси, університети та школи, які відповідають вимогам проекту і мають необхідну базу, досвід, та кваліфікованих викладачів англійської мови.

Програма стипендій з вивчення англійської мови «Access» фінансується Державним департаментом США у понад 70 країнах світу (див. інформацію про програмау на веб сторінці Державного департаменту США) та надає можливість учням із малозабезпечених сімей віком від 14 до 20 років безкоштовно вивчати англійську мову потягом двох років та брати участь в літніх мовних таборах та інших культурних та громадських заходах. По закінченні навчання учасники програми отримують сертифікат Посла США в Україні.

Аплікаційна форма включає:

  • заповнену аплікаційну анкету-заявку;
  • резюме організації з інформацією про попередній досвід та інші проекти;
  • рекомендаційні листи.

Документи необхідно надсилати електронною поштою на адресу [email protected]. Додаткова інформація та анкети розповсюджуються безкоштовно Відділом преси, освіти і культури та через Інтернет-сторінки Посольства США.

Останній день подання заявок у Відділ преси, освіти і культури: 15 листопада 2012р.

Більше інформації за посиланням.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.