bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Тернополі стартує Школа студентського самоврядування
22.10.2012

Стартує Школа студентського самоврядування, яка реалізується Тернопільською МГО  “Спілка Молодіжного Самоврядування" за підтримки Управління у справах сім’ї та молоді Тернопільської ОДА. 

Дедлайн подачі анкет -25 жовтня.

Впродовж терміну реалізації проекту  (вересень – грудень 2012 року) передбачається проведення п’яти семінарів – тренінгів для 20 кращих представників органів студентського самоврядування (ОСС) міста та області, які будуть відібрані на основі конкурсу анкет та співбесіди. Для залучення молоді до участі в даному проекті буде проведено презентації проекту  у ВНЗ  районних центрів області  та міста Тернополя, під час яких учасники будуть мати можливість заповнити анкети учасника проекту.

Теми, які плануються висвітлити на семінарах-тренінгах:  розвиток лідерських якостей, командоутворення, фандрайзинг, мистецтво публічного виступу, співпраця ОСС із громадськими організаціями, захист прав та інтересів студентів, історія розвитку студентського самоврядування в Україні та закордоном,  основи знань щодо структури, повноважень, основних напрямків діяльності органів студентського самоврядування, а також планування діяльності ОСС на будь-який період, організація заходів, написання проектів та ін. До проведення семінарів-тренінгів планується залучення  експертів та фахівців в даній галузі, які працюють  в сусідніх країнах, на всеукраїнському та місцевому рівнях.

Результатом проекту буде написання одного проекту кожним із учасників і його практична реалізація у своєму ВНЗ спільно із представниками органу студентського самоврядування по закінченні проекту. Організатори проекту будуть надавати консультаційну допомогу в реалізації проектів учасникам під час написання та по закінченні проекту.   

Наприкінці проекту учасники отримають Сертифікат учасника проекту.

Для того щоб стати учасником Школи потрібно бути студентом 1-3 курсу ВНЗ м.Тернополя чи Тернопільської області, активним членом ОСС свого ВНЗ, заповнити анкету,яка знаходиться в додатку,та надіслати її до 25 жовтня на e-mail:[email protected] із темою листа ”ШСС”

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.