bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на створення веб-сайту з відповідними модулями для Конституційної Асамблеї України
19.10.2012

Для підсилення участі громадянського суспільства в процесі законотворення, конституційної реформи та діяльності Конституційної Асамблеї, Проект USAID «Справедливе правосуддя» надає підтримку Асамблеї в розробці веб-сайту для публікації інформації, пов’язаної з конституційної реформою та конституційним процесом.

З метою сприяння участі громадянського суспільства в конституційному процесі заявник повинен буде розробити веб-сайт та/або необхідні модулі для офіційного веб-сайту Конституційної Асамблеї та налаштувати програмне забезпечення для автоматизації процесу отримання зворотного зв’язку від громадських організацій та громадян, а також налаштувати систему обміну інформацією з відповідним веб-сайтом Національної бібліотеки України імені В.І. Вернадського (НБУВ) для забезпечення доступу користувачам веб-сайту до електронних документів НБУВ. Заявник може подати пропозицію як на розробку веб-сайту та необхідного модулю разом, так і лише на розробку одного з цих продуктів.

Створення та налаштування такої системи дозволить Конституційній Асамблеї отримувати зворотній зв’язок від громадськості та інститутів громадянського суспільства та, відповідно, дозволить якнайкраще врахувати його потреби та бачення конституційних змін.

Зацікавлені компанії чи організації мають надіслати свої пропозиції для участі в тендері на адресу Проекту USAID «Справедливе правосуддя» не пізніше 17:00 7 листопада 2012 року. Докладний опис цього тендеру, вимог до заявників, інструкцій щодо підготовки та подання пропозицій, форми необхідних  документів, Запит на подання пропозицій, Технічне завдання та Додатки розміщено на сайті проекту “Справедливе правосуддя”.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.