bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

III обласний форум молодіжних ініціатив на Черкащині
04.10.2012

Цієї осені у мальовничому каньйоні смт Буки Маньківського району Черкаської області під патронатом голови Черкаської обласної державної адміністрації С.Б. Тулуба відбудеться III обласний форум молодіжних ініціатив і проектів.

У Форумі можуть брати участь жителі м.Черкаси та Черкаської області – громадяни України віком від 14 до 35 років, студентська та аспірантська молодь, а також юридичні особи, діяльність яких спрямована на підтримку та розвиток молодіжного руху.

Для участі у Форумі необхідно написати проект у одній із трьох номінацій («наука і підприємництво», «культура» та «соціальна сфера»). За результатами роботи конкурсних комісій, будуть визначені переможці у кожній номінації, які отримають дипломи і грошові премії для реалізації проекту. Проекти приймаються до 5 жовтня 2012 року!

Конкурсні роботи у паперовому та електронному варіанті проймаються до Управління у справах сім’ї молоді та спорту облдержадміністрації за адресою: м. Черкаси, вул. Пастерівська, 102, тел. (0472)63-85-59, ел. скринька: [email protected].

Деталі - в доданому файлі.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.