bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Інноваційні технології в системі роботи з дітьми дошкільного віку
06.02.2009

На початку 2009 року Благодійний фонд «Причетність» ініціював проведення конкурсу «Інноваційні технології в системі роботи з дітьми дошкільного віку», основною метою якого є формування корекційної предметно-розвиваючого простору для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Це ПЕРШИЙ обласний конкурс перспективного педагогічного досвіду серед будинків дитини та дошкільних дитячих будинків Донецької області. Вибір тематики конкурсу не є випадковим. Всі сирітські установи виконують завдання не тільки фізичного «зрощування» дитини, але й виховну, освітню та інші, які сприяють підготовці вихованців до самостійного життя у громадському світі. Специфіка організації життя дітей в умовах дитячих будинків та необхідність компенсувати різноманітні функції сімейного виховання потребують залучення достатньо великого кола фахівців: педагогів, вихователів, психологів, медичних працівників. Й від того, які знання, майстерність та досвід мають ці люди, у значній мірі, залежить, якими виростуть діти, позбавлені сім’ї з вини дорослих.

Для довідки Конкурс проводиться Благодійним фондом «Причетність» разом з Донецьким обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти з підтримки Управління освіти та науки, а також Управління охорони здоров’я Донецької області. Для участі у Конкурсі запрошуються педагогічні колективи будинків дитини та дошкільних дитячих будинків Донецької області. Результати конкурсу будуть оголошені в урочистій обстановці на підсумковій конференції 2 червня 2009 року. За результатами конкурсу, усі установи-учасники отримують благодійну фінансову допомогу від БФ «Причетність».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.