bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс аматорського кіно “Толерантність очима дітей”
05.02.2009

Проект реалізується в рамках програми «Чемпіони європейської освіти», проекту громадської організації «Європейський діалог» «Європейська освіта для неурядових ініціатив.»

В рамках проекту передбачено проведення 8 тренінгів для бажаючих прийняти участь у проекті. Тренінги спрямовані на поінформування щодо європейських цінностей, формування толерантного ставлення та озброєння навичками виготовлення аматорського відеофільму або фото презентації. Підсумком проекту має стати фестиваль молодіжного аматорського кіно, на якому будуть представлені десять найкращих відеофільмів (фото презентацій), серед яких журі та самі учасники і визначать трьох переможців та одного переможця в номінації «Приз глядацьких симпатій».

Проведення фестивалю планується приурочити до дня захисту дітей. Переможці будуть нагороджені грошовими преміями, всі учасники отримають дипломи і диски з усіма фільмами, представленими на фестивалі. Передбачено, що учасники використають ідею проекту та його результати для створення власних проектів у своїх навчальних закладах.

Мета: Інтеграція молоді міста Конотопа та Конотопського району навколо таких європейських цінностей, як взаєморозуміння та толерантність та надання їм можливості для творчої самореалізації та самовираження за допомогою аудіовізуальних засобів. Заходи в рамках проекту: o Відбір учасників – вступна зустріч попередньо відібраних кандидатів. До 01.03.2009. o Формування 4 групи учасників та проведення для кожної групи по 2 тренінга: березень - квітень 2009. o Створення учасниками власного аматорського відеофільму (фото презентації) на тему толерантності: До 15 травня 2009. o Проведення фестивалю. 01 червня 2009

Учасники проекту: o Лідери громадських організацій віком 14-17 років у партнерстві з освітніми установами (школами, позашкільними закладами тощо). o Учні загальноосвітніх навчальних закладів віком від 14 до 17 років м. Конотоп та Конотопського району o Приблизна кількість учасників – 100 чоловік.

Критерії відбору учасників: o Бажання працювати у команді. o Готовність передавати іншим отримані знання. o Бути відкритим та щирим. o Обізнаність з європейськими ідеями та цінностями буде додатковою перевагою.

Фінансові умови участі у заходах: o Організатори забезпечують участь у тренінгах, харчування учасників проектних заходів під час фетивалю, а також роздатковим матеріали.

Учасники, які бажають взяти участь у програмі, повинні заповнити аплікаційну форму встановленого зразка і надіслати її на електронну адресу [email protected] (тема листа – конкурс) до 01 березня 2009 року.

Відбір здійснюється на конкурсній основі. Про результати конкурсу буде повідомлено до 15 березня. Представники відібраних учасників будуть запрошені на вступну зустріч, яка відбудеться до 01 квітня 2009 року.

Керівник проекту: Юлія Баранник е-пошта: [email protected]

Контакти

  • Юлія Бараннік
  • Конотопська молодіжна громадська організація “Нове життя”
  • [email protected]
  • 8-066-7481454

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.