bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Фотоконкурс-виставка “Донецьк. Інакший…”
18.09.2012

У вересні в Донецьку в рамках програми «Майстерня громадської активності» стартує фотоконкурс «Донецьк. Інакший...». Проект «Донецьк. Інший...» - це шанс творчо зламати та спростувати негативні стереотипи про Донецьк.

Конкурс проводиться з 15 вересня по 5 жовтня 2012 року включно.Підведення підсумків відбудеться 7 жовтня 2012 року. За підсумками конкурсу буде проведено виставку (про місце проведення буде повідомлено пізніше). Церемонія нагородження авторів 20 кращих фото відбудеться в день відкриття фотовиставки.

Умови участі:

  • Роботи на конкурс надсилайте на електронну адресу [email protected] із зазначенням ПІБ та конкактного телефону, або у групу ВК. Не забувайте підписувати свої фотографії оригінальними назвами.
  • Кожний учасник може надати до 3 фотографій.
  • За ходом проведення конкурсу ви можете слідкувати в групі ВК.
  • Усі фотографії, представлені на конкурс, повинні бути зняті у м.Донецьк.Це можуть бути пейзажні,портретні,вуличні,жанрові,репортажні або панорамні фотографії.
  • Не приймаються фото,що порушують авторські права (в тому числі взяті з відкритих джерел).Фотографія повинна бути зроблена самим учасником,або особою,яка ойго представляє.
  • Організатори та члени жюрі не мають право брати участь у конкурсі.

За підсумками відбору автори трьох кращих фото будуть нагороджені цінними призами. Всі учасники (автори 20 кращих фото) будуть нагороджені сертифікатими.

Проект проводиться в рамках програми “Майстерня громадської активності” за підтримки Колегіуму ім.Тоедора Гойсса та “Української мережі освіти дорослих та розвитку інновацій”.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.