bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на отримання безвідсоткового кредиту для миколаївських підприємців
07.09.2012

Триває конкурс на кращий бізнес-план для створення чи розвитку соціального бізнесу в Миколаєві. Взяти участь у конкурсі можуть представники недержавних і комерційних організацій і підприємств, члени малого та середнього бізнесу, які ведуть свою діяльність в місті Миколаєві, а також учасники освітньої програми соціальних підприємців, яка відбулася в червні-липні цього року в рамках проекту «Сприяння розвитку соціального підприємництва». Даний проект є компонентом програми соціальних інвестицій РУСАЛу в регіонах присутності.

Переможці конкурсу отримають пільговий безвідсотковий кредит від 10 до 200 тис. грн. на термін до 24 місяців. Адміністратором видачі кредитів є Ерсте Банк - єдиний банк, який активно підтримує соціальних підприємців у різних куточках України, а також країнах Євросоюзу.

До фінансування будуть допущені тільки ті бізнес-плани, в яких форма соціально-економічної діяльності об’єднує підприємницьку функцію з соціальною місією підприємства. Конкурс проходитиме в три етапи: I) відбір поданих заявок та бізнес-планів; II) публічні презентації бізнес планів; III) персональні інтерв’ю з керівниками підприємств, підприємцями та фінансовий аналіз бізнес плану.

Для участі у конкурсі бізнес-планів необхідно відправити до 25 вересня 2012 заповнену аплікаційну форму учасника та бізнес-план на електронну адресу [email protected] з позначкою «Конкурс бізнес планів».

Аплікаційну форму учасника можна буде скачати на веб-сторінці Центру соціальних програм РУСАЛу, сайтах Миколаївського міськвиконкому та РТПП Миколаївської області

Проект «Сприяння розвитку соціального підприємництва» виконується в Миколаєві Центром соціальних програм РУСАЛу у партнерстві з мерією та Регіональною торгово-промисловою палатою Миколаївської області, за участю Національного консорціуму в складі Британської ради в Україні, Фонду Східна Європа, PricewaterhouseCoopers в Україні, Ерсте Банк і Міжнародного фонду «Відродження». Про роботу Національного консорціуму, Британської Ради в Україні читайте тут.

 

Контакти

  • Коломієць Тетяна
  • Фонд “Центр соціальних програм”
  • [email protected]
  • (0512) 713-712
  • 636-696

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.