bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Програма стажування у центральних органах виконавчої влади
03.09.2012

У партнерстві з Програмою сприяння Парламенту України ІІ ГО «Ліга інтернів» розпочинає конкурс на участь у Програмі стажування у центральних органах виконавчої влади у 2012–2013 рр.

Для участі в конкурсі необхідно до 14 вересня 2012 року заповнити та надіслати аплікаційну форму в електронному вигляді на адресу: exec-anketa1213@interns.org.ua. Будь ласка, у темі повідомлення зазначте: «Executive Internship Аpplication», анкету називати своїм прізвищем та ініціалами латиницею, наприклад: «ShevchenkoAM». Анкети минулорічних зразків до конкурсу не прийматимуться. Результати першого туру будуть повідомлені всім конкурсантам електронною поштою на зазначену адресу до кінця вересня 2012 року.

Просимо звернути увагу, що перелік центральних органів виконавчої влади для проходження стажування на сьогоднішній день знаходиться на етапі погодження. Можливе як доповнення переліку, так і його скорочення. Інформація оновлюватиметься на офіційному сайті Асоціації випускників Програми стажування у Верховній Раді України та центральних органах виконавчої влади ГО «Ліга інтернів».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.