bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс соціальних ідей для малого бізнесу
04.08.2012

Арт-група ІМХО оголошує про початок Конкурсу соціальних ідей для малого бізнесу. Його мета - підтримка проектів, спрямованих на вирішення соціальних проблем як локальних територій, так і національного рівня.

Головне завдання Конкурсу - створити умови для збільшення кількості активних громадян, здатних вирішувати соціальні проблеми шляхом організації прибуткового бізнесу. Ми стимулюємо соціальні ініціативи, тому що розуміємо: саме малий бізнес є головним двигуном прогресивних соціальних змін.

Участь у конкурсі можуть приймати проекти, що поєднують в собі бізнес-ефективність і очевидний позитивний соціальний ефект. Ми чекаємо ідей від ділових людей, чиї амбіції в першу чергу направлені не на зростання прибутку, а на зміну навколишньої дійсності на краще.

Згідно з регламентом Конкурсу, переможець отримує можливість втілити свою ідею в реальність із 100% знижкою на весь комплекс маркетингових та рекламних послуг від Арт-групи ІМХО (логотип і фірмовий стиль, концепція рекламного просування «під ключ», промо-сайт, сайт-візитка або інтернет-магазин). Крім цього, учасників очікують подарункові сертифікати на юридичні послуги від спонсорів та партнерів Конкурсу.

Заявки на Конкурс приймаються до 10 вересня 2012 року в електронному вигляді на адресу: [email protected] (тема повідомлення: «Заявка на конкурс соціальних ідей для малого бізнесу») або через форму реєстрації бізнес-ідей на сайті.

Принципи Конкурсу соціальних ідей для малого бізнесу - змагальність, прозорість і відкритість. Відбір кращих ідей буде проходити шляхом відкритого голосування серед читачів інтернет-журналу ІМХО, протягом усього терміну дії Конкурсу.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.