bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Організація інформаційної кампанії щодо політичного фінансування
31.07.2012

IFES Україна запрошує українські неурядові організації подавати пропозиції щодо організації та сприяння реалізації ініціативи громадянського суспільства, спрямованої на інформування громадськості про політичне фінансування в Україні.

Необхідні послуги та очікувані результати:

Заявники будуть відповідальними за:

  • Розробку логотипу (символу) кампанії; девіз (салоган); кольори тощо;

  • Розробку та ведення сторінки кампанії у Фейсбуку чи сторінки (сторінок) на інших Інтернет-порталах;

  • Продукування кількох графіків і таблиць щодо оприлюднених джерел фінансування кандидатів, фінансування політичних кампаній, відповідності міжнародним стандартам та порівняння з практикою інших країн тощо;

  • Сприяння діяльності в рамках здійснюваного НУО моніторингу фінансування кампанії, адвокації, досліджень та інших видів діяльності (як тих, що їх підтримує IFES, так і деяких інших);

  • Проведення трьох прес-конференцій у Києві для представлення поточних результатів діяльності НУО.

Пропозиції повинні охоплювати всі вказані вище види діяльності; проте Заявники можуть запропонувати додаткові недорогі види діяльності та послуг, пов’язані з організацією та сприянням реалізації цієї кампанії.

Період: як очікується, контракт стосуватиметься початкової стадії кампанії – з середини серпня до середини грудня (5 місяців).

Організації, що допускаються до участі у тендері: брати участь у тендері можуть неурядові та комерційні організації.

Вимоги щодо оформлення заяви: заява має містити такі пункти:

  • Технічна пропозиція: Заявники мають описати свій підхід до підтримки ініціативи, в тому числі всі необхідні та потенційні додаткові види діяльності. Загальний обсяг заяви не повинен перевищувати 4 сторінки.
  • Кошторис: Детальний бюджет (у вигляді файлу Excel або Word), який охоплює всі запропоновані види діяльності. У цьому короткому за обсягом (максимально 2 сторінки) документі слід детально обґрунтувати всі витрати.
  • Інституційна спроможність: До заяви має бути додане обґрунтування спроможності Заявників реалізувати даний проект. Частиною такого обґрунтування має бути інформація про реалізовані аналогічні проекти та про інший схожий за змістом досвід. Обсяг обґрунтування – не більше 2 сторінок.

Відбір: заяви будуть розглянуті й оцінені спеціальною комісією на основі таких критеріїв:

  • Запропонований підхід/стратегія (25%)
  • Кошторис (35%)
  • Інституційна спроможність (40%)

IFES вибере Заявника, який дістане найвищу оцінку, й остаточно узгодить з ним обсяг роботи та деталі контракту. Всі витрати мають бути виправданими. Оскільки витрати – один з основних критеріїв відбору, аплікати заохочуються представити конкурентні кошториси. IFES передбачає від 8, 000 до 15, 000 доларів США на цю діяльність. Остаточний варіант бюджету буде визначатись за підсумками домовленостей між аплікантом та IFES.

Заявники мають надіслати всі матеріали щодо своєї пропозиції (в остаточній формі) англійською та українською мовами на адресу: [email protected] до суботи, 4 серпня, 16:00 за київським часом.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.