bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурc з розробки логотипу Карпатської мережі кулінарної спадщини
07.07.2012

Туристична Асоціація Івано-Франківщини разом з партнерами проекту “Карпатська мережа кулінарної спадщини” оголошує конкурс з розробки логотипу мережі. Проект виконується за співфінансування ЄС в рамках програми прикордонного співробітництва Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна на 2007-2013 роки.

Головною метою Карпатської мережі кулінарної спадщини є посилення культурної ідентичності цільових Карпатських регіонів як туристичних дестинацій і промоціювання індивідуальних особливостей кожного регіону крізь призму кулінарної спадщини.

Фундаментальним аспектом цього конкурсу є розробка логотипу з урахуванням ролі та значення Карпатської кулінарної спадщини. Відповідно, завданням конкурсу є пошук художньо-графічних рішень, що дозволяють візуально відобразити ключову ідею мережі, ідентифікувати її на тлі інших подібних структур в інформаційному просторі, при проведенні публічних заходів, виставок тощо.

Переможець конкурсу буде нагороджений вікендом на двох осіб на відомому Карпатському курорті «Буковель» (Україна), відвідає пам’ятки прадавньої цивілізації та відпочине у готелі «Перула» у Стамбулі (Туреччина), а також стане учасником унікального кулінарного туру в Сатмарі (Угорщина).

Оцінювання конкурсних робіт: міжнародна конкурсна комісія оцінить роботи за такими критеріями: відповідність назві та ідеї мережі (максимальна оцінка – 10 балів), придатність до використання у кольоровому та чорно-білому вигляді (максимальна оцінка – 15 балів), Оригінальність (самобутність) (максимальна оцінка – 10 балів), Сприйняття/запам’ятовування (10 балів).

Технічні вимоги та детальний опис завдання ви можете знайти на веб-сайті Туристичної Асоціації Івано-Франківщини.

Також вам може бути корисним: Конкурс «Кулінарна книга громадського активіста: рецепти успіху»

Контакти

  • Лада Маланій
  • Туристична Асоціація Івано-Франківщини
  • [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.