bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вакансія тренера для проведення тренінгів зі стратегічного планування
07.06.2012

Міжнародна громадська організація “Регіональний центр транскордонного співробітництва Єврорегіон “Дністер” в рамках програми з підтримки організаційної спроможності ОГС, що впроваджується у межах проекту “Об’єднуємося заради реформ” (UNITER) оголошує тендер на відбір тренера (експерта), який має досвід проведення тренінгів по стратегічному плануванню та практику розробки дієвих стратегічний планів.

В рамках гранту передбачається провести:

  1. 1-денний тренінг із стратегічного планування для членів організації та розробка проекту стратегічного плану, який буде протягом місяця обговорено та доопрацьовано членами організації (орієнтовна дата 15.06.2012)
  2. 1-одноденна консультація експерта з приводу обговорення стратегічного плану організації на наступні 5 років, з метою доопрацювання та підготовки остаточного варіанту, який буде затверджено на засідання Ради Регіону (орієнтовна дата 17.07.2012).

Для участі в тендері необхідно надати включно до 11.06.2012 року: резюме, план тренінгу, суму гонорару за проведення 1-го тренінгу та 1-ну консультацію, вартість проїзду до м. Вінниці і у зворотному напрямку.

Видатки на харчування, проїзд, гонорар для тренера (експерта), друг роздаткових матеріалів покривають організатори.

Заявки надсилати електронною поштою на адресу: [email protected] (Наталія).

Для отримання додаткових роз’яснень звертайтеся: dniester.eu, Наталія Гижко, координатор- 066 731 35 69, [email protected]

Контакти

  • Гижко Наталія
  • Міжнародна громадська організація “Регіональний центр транскордонного співробітництва Єврорегіон ”Дністер”
  • [email protected]
  • 0432 69-87-59
  • http://dniester.eu/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.