bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Стипендії для навчання в Берліні фундації «Пам’ять, відповідальність та майбутнє»
23.01.2009

Університет Гумбольдта в Берліні за підтримки фундації «Пам'ять, відповідальність та майбутнє» надає однорічні стипендії для навчання в одному з п’яти берлінських університетів: університеті Гумбольдта, Вільному університеті в Берліні, Технічному університеті в Берліні, Берлінському університеті мистецтв та Вищій професійній школі економіки та господарства.

Під час навчання в обраному університеті стипендіати братимуть участь у реалізації колективного дослідження, котре стосується переслідуваних у націонал-соціалістичній Німеччині етнічних, політичних та релігійних груп та представлення тодішньої дискримінації в сучасній культурі та сучасному суспільстві. На початку реалізації проекту будуть створені робочі групи студентів відповідно до спеціальності та зацікавлень.

На стипендію можуть претендувати студенти (починаючи з 3 року навчання) усіх спеціальностей, котрі цікавляться історією націонал-соціалізму в Німеччині.
Окрім того, претенденти мають мати високі академічні показники, добре володіти німецькою мовою та бути суспільно активними.

Надана стипендія покриватиме річну вартість навчання, щомісячну стипендію в обсязі 700 Євро, та супровідні соціальні та культурні заходи в рамках програми.
Кінцевий термін подання документів на стипендію від фундації «Відповідальність, пам'ять та майбутнє» - 31 січня 2009 року.

Оголошення про стипендії:
http://evz.hu-berlin.de/an_die_hu-en/studienbewerber/stipendien/evz/

Вимоги до аплікантів:
http://evz.hu-berlin.de/an_die_hu-en/studienbewerber/stipendien/evz/voraus_en_html

Список необхідних документів:
http://evz.hu-berlin.de/an_die_hu-en/studienbewerber/stipendien/evz/unterlagen/index_html

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.