bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Освітня програма для соціальних підприємців та 200 тисяч гривень на розвиток бізнесу
26.04.2012

Центр соціальних програм РУСАЛу у партнерстві з Миколаївською мерією та Регіональною торгово-промисловою палатою Миколаївської області, під егідою національного консорціуму в складі Британської ради в Україні, Фонду Східна Європа, PricewaterhouseCoopers в Україні, Erste Bank і Міжнародного фонду «Відродження», оголошує конкурс на участь в освітній програмі нового довгострокового проекту «Розвиток соціального підприємництва в Миколаєві».

Програмою передбачено навчання наступним навичкам: створення та побудова бізнес-планів, управління фінансовими потоками, основи та практичний інструментарій маркетингу та менеджменту підприємств та організацій, законодавча база в сфері ведення бізнесу. Також заплановано виконання домашніх завдань, проведення майстер-класів та ділової гри.

Навчання буде проводитися сертифікованими тренерами у вихідні дні з кінця травня по червень 2012 року. По завершенню навчання всім учасникам будуть вручені відповідні сертифікати.

У липні буде оголошений конкурс на підтримку соціальних бізнес-планів, де кращі зможуть отримати безвідсоткові позики (кожен до 150-200 тис. грн.) на період до двох-трьох років.

Заявки на участь у конкурсі приймаються до 15 травня 2012 року (завантажити заявку можна з веб-сторінки).

Навчання проводиться на безоплатній основі.

Організатори забезпечують учасниками усіма необхідними матеріалами, харчуванням.

Більш детально про реалізацію проекту в Миколаєві можна дізнатися в Центрі соціальних програм РУСАЛу за адресою: пр. Жовтневий, 325/1, тел. 713-712, факс 636-696.

Про роботу Консорціуму, Британської Ради в Україні: britishcouncil.org

Довідка

«Соціальне підприємництво» - це форма соціально-економічної діяльності, яка об’єднує соціальну місію з підприємницькою функцією і ґрунтується на принципах стійкої самоокупності підприємства.

Контакти

  • Коломієуць Тетяна
  • Центр соціальних програм РУСАЛу
  • [email protected]
  • 636696
  • http://csp.nikportal.net/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.