bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ХХ Міжнародна літня Школа з Прав Людини
20.01.2009

20-27 червня 2009 р. у Варшаві-Медзешині проходитиме ХХ Міжнародна літня
Школа з Прав Людини, що організовується Гельсінським Фондом із Прав Людини.

До участі в Школі запрошуються активісти правозахисних неурядових організацій, співробітники вузів, а також представники органів публічної влади й установ, що ведуть діяльність, пов'язану із Правами Людини із країн Центральної та Східної Європи, СНД, які раніше не брали участі в літніх і зимових школах із Прав Людини Гельсінського Фонду з Прав Людини. Кандидати повинні мати вищу освіту або навчатися на останньому курсі вузу.

До програми Школи включено лекції та практичні заняття з тем: історія та філософія Прав Людини, внутрішні й міжнародні системи захисту Прав Людини, а також деякі окремі права.


Організатори обіцяють, що лекції будуть проводитися відомими професорами й
експертами в галузі Прав Людини та міжнародного права. Робочими мовами Школи є російська й англійська. Учасники мають вільно володіти однією з цих мов.

Бажаючим взяти участь у Школі треба до 21 лютого 2009 р. надіслати:
- заповнений формуляр заявки;
- коротке резюме (CV);
- рекомендаційний лист із організації або місця роботи

 на [email protected]

або поштою на адресу:
Helsinska Fundacja Praw Czlowieka
ul. Zgoda 11, 00-018 Warszawa, POLSKA

Документи мають бути заповнені на комп'ютері або друкарській машинці. Тільки повні комплекти документів, вислані разом, у яких заповнені всі необхідні пункти, будуть прийняті до розгляду. Кандидати будуть сповіщені про результати конкурсу до 8 травня 2009 р.

Учасники (усього 65 осіб) будуть обрані відбірною комісією на конкурсній основі, тільки 30 учасників із цього числа одержать відшкодування проживання у двомісних номерах і харчування під час проведення Школи, а близько 35 осіб зможуть взяти участь у Школі, сплативши витрати за проживання й харчування. Організатори забезпечують всім учасникам безкоштовно: лекції, практичні заняття, а також їхній переклад, навчальні матеріали, медичне страхування на час перебування в Польщі. Не будуть відшкодовані дорожні витрати, витрати пов'язані з одержанням візи, а також пов'язані із проживанням у готелях і харчуванням під час подорожі.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.