bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Академія політичної освіти «Ходімо разом!»
16.01.2009

Проект, що протягом двох років реалізовуватиметься в Україні Всеукраїнською молодіжною громадською організацією «Демократичний Альянс» у співпраці з партнерами зі Швеції, спрямований на збільшення кількості ціннісних та компетентних молодих людей готових взяти на себе відповідальність за демократичний та безкризовий розвиток України.

В «Академії політичної освіти «Ходімо разом!» протягом двох років загалом навчатимуться 120 людей, які матимуть змогу суттєво підвищити власний рівень теоретичних знань та практичних навиків, що допоможуть їм збільшити свою участь у державотворчих процесах в Україні. Учасники проекту братимуть участь у семінарах, круглих столах, наукових дослідженнях, публікуватимуть дебатні статті та виконуватимуть практичні завдання.

До викладання в «Академії політичної освіти» залучатимуться українські та іноземні експерти.

Протягом 2009 року заходи проекту проходитимуть в Миколаєві, Житомирі, Дніпропетровську, Одесі, Києві, Харкові, Донецьку, Запоріжжі, Чернігові, Івано-Франківську та Вінниці.

Для участі у проекті кандидат повинен:

  • проживати в Україні, як мінімум, протягом останнього року;
  • бути віком від 18 до 25 років;
  • взяти на себе зобов’язання брати участь, як мінімум, в чотирьох семінарах проекту;
  • подати на розгляд Оргкомітету аплікаційний комплект кандидата шляхом надсилання його на електронну пошту до 4 лютого 2009 року;
  • сплатити за навчання від 0 грн. до 8000 грн. в залежності від кількості набраних балів отриманих за аплікаційний комплект документів.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.