bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Стажування у США за темою ,,Удосконалення судового адміністрування та управління”
17.02.2012

Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) повідомляє про початок програми „Громадські зв’язки” (Community Connections Program) у м. Харків та Харківській області, яка передбачає 3-тижневе стажування у США за темою ,,Удосконалення судового адміністрування та управління”.

Група складатиметься з 10 осіб. Під час перебування у США учасники проживатимуть у приймаючих сім’ях. Для участі у програмі знання англійської мови не вимагається.

Для участі в конкурсі запрошуються представники управлінь та судових адміністрацій, судів, фахівці освітніх закладів напрямку підготовки та підвищення кваліфікації кадрів судочинства та правозахисту, громадських правозахисних організацій та інші фахівці, що мають пряме відношення до покращення судової системи в Україні, які працюють у Харкові чи у Харківській області.

Кандидат має мати лідерські здібності, відповідальність за прийняття рішень у своїй сфері, можливість поширення отриманого досвіду та внесення особистого вкладу в підготовку національних стратегій по покращенню судової системи.

Орієнтовна дата поїздки групи: 4 – 25 липня 2012 року.

Всі витрати покриваються програмою, окрім витрат, пов’язаних із виготовленням закордонного паспорта та подорожей територією України.

Останній термін подання анкет – 12 березня 2012 року.

Анкету можна подати у Київському офісі програми ,,Громадські зв’язки” за адресою:

  • ГО ,,Інститут розвитку регіональної преси”, пров. Георгіївський, офіс 408-409, Київ 01034, (особисто або кур’єрською доставкою), тел. +380-67-217-9199,
  • або у місті Харків: Фонд місцевої демократії, пл. Р. Люксембург,10, тел. 8 (057)731-60-44, 8 (057)771-07-92, з 11:00 до 16:00.

Контактна особа: Ольга Мірошник - (050) 162-60-45.

Прочитати детальну інформацію про програму та скачати анкету можна на сайті irrp.org.ua/cc.html

Слідкуйте за нашою діяльністю та оголошеннями про програми у мережі Facebook та Twitter .

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.