bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Стажування у США за темою “Розвиток інклюзивної освіти в Україні”
16.02.2012

Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) повідомляє про початок програми „Громадські зв’язки” (Community Connections Program) у м. Київ та Київській області, яка передбачає 3-тижневе стажування у США за темою ,,Розвиток інклюзивної освіти в Україні”.

Група складатиметься з 10 осіб. Під час перебування у США учасники проживатимуть у приймаючих сім’ях. Для участі у програмі знання англійської мови не вимагається.

Для участі в конкурсі запрошуються посадовці і фахівці міністерства освіти та науки, міністерства праці та соціальної політики, що приймають рішення з впровадження інклюзивної освіти, керівники відділів освіти, посадовці, фахівці Академії педагогічних наук, представники закладів освіти, зокрема з Інституту соціальної педагогіки, дошкільних закладів та загальноосвітніх шкіл, працівники соціальних служб для молоді, активісти громадських, батьківських та філантропічних організацій та інші фахівці, що працюють у сфері запровадження інклюзивної освіти в м. Києві та Київські області.

Орієнтовна дата поїздки групи: 4 – 25 вересня 2012 року.

Всі витрати покриваються програмою, окрім витрат, пов’язаних із виготовленням закордонного паспорта та подорожей територією України.

Презентацію програми ,,Громадські зв’язки” буде проведено в Києві 16 березня о 12.00, за адресою: пров.Георгіївський, 7, к. 408, пов.4.

Останній термін подання анкет – 11 квітня 2012 року.

Анкету можна подати у Київському офісі програми ,,Громадські зв’язки” за адресою: ГО ,,Інститут розвитку регіональної преси”, пров. Георгіївський, офіс 408-409, Київ 01034, (особисто або кур’єрською доставкою), тел. +380-67-217-9199.

Прочитати детальну інформацію про програму та скачати анкету можна на сайті irrp.org.ua/cc.html

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.