bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Україна-Європа-Світ 2009
15.01.2009

З метою всебічної підтримки обдарованої молоді, сприяння модернізації змісту науково-дослідницької, пошукової, експериментальної та практичної діяльності учнівської молоді, впровадження інноваційно-освітніх методів і технологій у навчальних закладах України, забезпечення інтеграції вітчизняної освіти і науки у європейський та світовий освітній простір Міністерство освіти і науки України спільно з Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді (НЕНЦ) проводить Тиждень всеукраїнських та міжнародних науково-освітніх проектів ”Україна-Європа-Світ-2009”.

У рамках тижня передбачається проведення конкурсних програм. Серед них: з 10 по 12 лютого 2009 року відбудуться:

  • VІIІ Всеукраїнський чемпіонат з інформаційних технологій «Екософт-2009» ([email protected], [email protected]);
  • Всеукраїнський конкурс юних раціоналізаторів та винахідників “Природа - людина - виробництво - екологія” ([email protected]);
  • Всеукраїнський конкурс досягнень юних зоологів-тваринників ([email protected]).

Для участі запрошуються учні, вихованці загальноосвітніх, позашкільних та професійно-технічних навчальних закладів за умови подання матеріалів відповідно до вимог конкурсних програм не пізніше 20 січня 2009 року.

Допуск проектів на конкурсні заходи тижня буде здійснений організаційними комітетами під час заочного відбіркового туру, результати якого будуть розміщені на сайті НЕНЦ до 1 лютого, що є офіційною підставою для участі в даних змаганнях.

Переможці конкурсних програм, за рекомендаціями експертів, отримують право взяти участь з 25 по 27 лютого 2009 р. у Всеукраїнскому конкурсі «Intel-ЕкоУкраїна - 2009», в рамках Дванадцятої міжнародної виставки навчальних закладів «Освіта в Україні - 2009», за умови відповідності їхніх проектів вимогам національного туру міжнародного конкурсу Intel ISEF 2009.

Проїзд і харчування членів делегацій (у тому числі керівників) - за рахунок відряджаючої організації (з розрахунку: трьохразове харчування - 30 грн., проживання в готелі - від 50 грн./доба для учнівської молоді і 70-120 грн./доба для дорослих).

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.