bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ІІ Львівський обласний конкурс «Благодійник року 2011 - Львівщина»
12.01.2012

Розвиток благодійництва є справою важливою та шляхетною. Сьогодні вже ніхто не має сумнівів в тому, що доброчинна діяльність формує не лише соціальний капітал і духовність, але й певні економічні важелі розвитку суспільства. Звичайно, важливо зробити так, щоб благодійність мала у суспільстві високий статус. Тоді благодійність в Україні має всі шанси стати невід’ємною складовою соціально відповідального ведення бізнесу, як це традиційно є в усьому світі.

Запрошуємо вас стати учасником ІІ Львівського обласного конкурсу «Благодійник року 2011 - Львівщина» та відзначити особу або організацію, яка допомогла Вам у 2011 році.

Мета і завдання конкурсу: сприяння розвитку благодійництва в Україні, зокрема у м. Львові та Львівській області та його популяризація через публічне визнання та відзначення благодійних ініціатив, спрямованих на вирішення актуальних суспільних проблем.

Співзасновники та організатори національного конкурсу: ВБФ «Дитячий світ», МБФ «Україна 3000», Український форум благодійників і Центр філантропії. Організаторами конкурсу є також ІАЦ «Громадський простір» і БО «Інститут професійного фандрайзингу». Засновник та організатор конкурсу у Львівській області: ГО «САМІ», співорганізатори: відділ громадського партнерства управління «Секретаріат ради» Львівської міської ради, «Інститут Екуменічних Студій» Українського Католицького Університету.

Учасники конкурсу: Фізичні і юридичні особи, які потребували та отримували одно- чи багаторазову благодійну допомогу у Львові або Львівській області у 2011 році. Зокрема, це дитячі установи, освітні та медичні заклади, організації, що опікуються особами з обмеженими можливостями.

Відповідальність за достовірність та правдивість поданої інформації несуть учасники конкурсу.

Номінанти конкурсу: Фізичні і юридичні особи, які надавали одно- чи багаторазову благодійну допомогу у Львові або Львівській області у 2011 році. У конкурсі є три блоки номінацій: для бізнесу, приватних ініціатив та благодійних фондів.

Переможець кожної з номінацій буде нагороджений спеціальною відзнакою та дипломом конкурсу з написом «Благодійник року – Львівщина 2011». Конкурс також передбачає вручення спеціальних призів «Львів соціальний». Спеціальні призи не вимагають подання заявок. Будуть надані організаторами та партнерами конкурсу.

Термін проведення конкурсу: Прийом заявок триватиме з 10 грудня 2011 року по 20 січня 2012 року. Заповнену заявку та додаткові матеріали з поміткою “Благодійник року” надішліть: 1. поштою на адресу: 79034, м. Львів, вул. Тернопільська 3/52 (з поміткою «Голові журі Львівського обласного конкурсу «Благодійник року»); тел.: 032 253 6776,    2. електронною поштою на адресу: [email protected],     3. заявку можна заповнити on-line на сайті конкурсу http://blagodijnyk.org.ua (з поміткою «Благодійник року – Львівщина 2011»).

Учасники та номінанти конкурсу будуть запрошені на церемонію нагородження, яка відбувається у лютому 2012 року в місті Львові.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.