bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс для журналістів „Чиста енергія – вибір майбутнього”
30.12.2011

На виконання заходів спільного проекту Дніпропетровської обласної ради, Дніпропетровської облдержадміністрації та Фонду Східна Європа „Чиста енергія – партнерство для майбутнього Дніпропетровщини”, що реалізується за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку, Посольства Швейцарії в Україні та компанії ДТЕК, оголошується конкурс для журналістів „Чиста енергія – вибір майбутнього”. Переможці конкурсу отримають цінні призи.

Мета конкурсу

Підвищення обізнаності громадськості щодо впровадження альтернативних джерел енергії та енергоефективних технологій як ефективного інструменту покращення екології, попередження зміни клімату та забезпечення енергетичної безпеки.

Учасники конкурсу

Журналісти друкованих та електронних засобів масової інформації Дніпропетровської області.

Умови участі

До участі у конкурсі приймаються матеріали, що були опубліковані в друкованих та електронних ЗМІ у період з 1 вересня 2011 року до 15 лютого 2012 року.

Роботи прийматимуться до 15 лютого 2012 року включно.

Для участі в конкурсі необхідно надати наступні матеріали:

  • скановану версію заповненої заявки з підписами керівника ЗМІ та автора (додається);
  • публікації або відео/аудіосюжети, що з’явились в друкованих чи електронних ЗМІ з 1 вересня 2011 до 15 лютого 2012 року.

Формат надання матеріалів Друковані матеріали необхідно подавати у відсканованому вигляді в форматі PDF, JPEG, BMP або GIF. Матеріали, розміщені на інформаційних Інтернет-ресурсах, необхідно подавати у текстовому форматі .doc із гіперпосиланням. Диски з записом відео- та аудіо сюжетів та ефірні довідки.

Друковані та Інтернет матеріали на конкурс подаються лише в електронному вигляді на електронні поштові адреси: [email protected] та [email protected].

Диски з записами відео- та аудіо сюжетів просимо подавати (поштою або особисто) на адресу: м. Дніпропетровськ, просп. Кірова, 2, к. 421.

Оцінювання робіт та вимоги до матеріалів Отримані матеріали буде оцінювати спеціально створена комісія з провідних фахівців в галузі журналістики та енегоефективності.

Оцінювання робіт проводитиметься за наступними критеріями:

  • розкриття теми конкурсу;
  • актуальність матеріалу;
  • опис конкретних проблем та висвітлення можливих шляхів їх розв’язання;
  • стиль викладення та збалансованість журналістського матеріалу, відповідність журналістським стандартам;
  • матеріал не повинен носити рекламний характер (характеристики виробників енергоефективного обладнання, їх переваги тощо).

Контакти

  • Катерини Копчук
  • Регіональний менеджер зі зв’язків з громадськістю Фонду Східна Європа
  • 044) 200-38-24/25/26

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.