bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурсний відбір тренерів у сфері реалізації проектів зі скорочення викидів парникових газів
02.12.2011

Фонд Східна Європа оголошує конкурсний відбір тренерів у сфері реалізації проектів зі скорочення викидів парникових газів, запровадження альтернативних джерел енергії та підвищення енергоефективності.

Цей конкурсний відбір оголошується в рамках проекту «Чиста енергія: партнерство для майбутнього Дніпропетровщини».

Про проект: Проект реалізується Фондом Східна Європа у партнерстві з Дніпропетровською обласною радою та Дніпропетровською обласною державною адміністрацією за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку та компанії ДТЕК.

Термін реалізації проекту: 1 березня 2011 – 30 вересня 2013 рр. Метою проекту «Чиста енергія: партнерство для майбутнього Дніпропетровщини» є стимулювання енергозбереження та зменшення викидів парникових газів в Дніпропетровській області.

Метою цього конкурсу є відбір тренерів для реалізації компоненту, спрямованого на підвищення кваліфікації представників різних цільових груп Дніпропетровської області: органів влади обласного рівня, органів місцевого самоврядування області, представників бізнес-компаній, що потенційно може бути зацікавлений у запровадженні альтернативних джерел енергії на своїх підприємствах.

Проектом передбачені окремі серії тренінгів для представників обласних, районних та муніципальних органів влади щодо можливостей та конкретних прикладів зменшення викидів СО2 у державному секторі, включаючи соціальну інфраструктуру, вуличне освітлення, житлово-комунальне господарство та громадський транспорт.

Представники місцевого бізнесу пройдуть тренінг щодо необхідності, переваг та практичних способів скорочення викидів СО2 на приватних підприємствах. Окремий тренінг буде проведено для зацікавлених у виробництві палива на основі біомаси та її використання як альтернативного джерела енергії.

Учасники тренінгів також дізнаються про можливості залучення фінансування та ресурсів для запровадження зазначених проектів.

Робота тренерів передбачатиме: 

  • аналіз потреб кожної з цільових груп і розробку методології та навчальних матеріалів для тренінгового курсу;
  • проведення серії з трьох одноденних тренінгів для кожної з трьох цільових груп у Дніпропетровську в грудні 2011 - березні 2012 рр.;
  • дистанційне консультування учасників по закінченню навчання.

До участі у конкурсі запрошуються індивідуальні експерти, які мають надати своє резюме та супровідний лист з обґрунтуванням мотивації та попереднього досвіду, а також інформацією про очікуваний рівень оплати.

У разі Вашої зацікавленості просимо надіслати інформацію до 11 грудня 2011 року на електронну адресу [email protected] з приміткою «Конкурс для тренерів – Чиста енергія».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.