bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Триває національний конкурс «Корпоративне волонтерство в Україні-2011»
18.11.2011

Нагадуємо, що триває національний конкурс програм з корпоративного волонтерства, який було оголошено Фондом Східна Європа в партнерстві з мережею Глобального договору України, програмою «Волонтери ООН», Європейською Бізнес Асоціацією, Американською Торгівельною Палатою, Корпусом Миру США та Українським форумом благодійників.

Мета конкурсу – відзначити компанії, де розроблені та активно впроваджуються волонтерські програми, що покликані вирішити важливі суспільні проблеми. Конкурс також спрямований на поширення практики волонтерського руху серед компаній в Україні.

Умови проведення конкурсу: конкурс проходитиме в наступних номінаціях: «Покращення якості життя», «Освіта та культура», «Здоров’я та спорт», «Екологія». Основні категорії: «Велика компанія», «Малий та середній бізнес», «Партнерська програма компанії та громадської організації».

Як взяти участь: компаніям необхідно заповнити аплікаційну форму (завантажити форму та ознайомитися з вимогами до участі в конкурсі можна на сайтах Фонду Східна Європа (eef.org.ua або csrukraine.org.ua).

Заявки необхідно надсилати на адресу [email protected]

Термін проведення конкурсу: у відповідь на численні прохання продовжити термін прийому заявок на конкурс «Корпоративне волонтерство в Україні-2011», організатори раді поінформувати, що конкурс подовжено до 28 грудня 2011 року.

Оцінювання заявок: з 10 по 30 січня 2012 року.

Конкурсні заявки розглядатимуться журі, до якого увійдуть незалежні експерти, представники бізнес-асоціацій, Представництва ООН в Україні та інших провідних українських та міжнародних організацій, що займаються розвитком волонтерства.

Оголошення результатів: результати конкурсу будуть оголошені під час урочистої церемонії нагородження на початку 2012 року. Учасники конкурсу: до участі в конкурсі запрошуються українські та міжнародні компанії, представлені в Україні, що реалізують волонтерські програми впродовж як мінімум двох років та відповідають номінаціям конкурсу.

 

За детальною інформацією стосовно участі у конкурсі, будь ласка, звертайтесь до Катерини Копчук, менеджера із зв’язків з громадськістю Фонду Східна Європа, за телефонами: (044) 200 3824/25/26/27 або електронною адресою [email protected]

Контакти

  • Катерина Копчук
  • менеджер із зв’язків з громадськістю
  • Фонд Східна Європа
  • [email protected]
  • (044) 200 3824/25/26/27

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.