bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Стипендія для навчання на магістерській програмі “European Literary Cultures”
23.12.2008

16 січня 2009 року — кінцевий термін подання документів на стипендію від “Erasmus Mundus” для навчання на магістерській програмі “European Literary Cultures”. Програму підтримує консорціум із чотирьох європейських університетів у Франції, Італії та Греції.

Магістерська програма з вивчення європейських літератур та мов (The Master’s Course in European Literary Cultures, CLE) спрямована на підготовку фахівців міжнародного рівня із такими навичками:

  • знання щонайменше трьох мов країн, в яких розташовані університети-учасники консорціуму;
  • володіння мінімум трьома методологіями аналізу матеріалу в галузі історії, історії літератури, історії мистецтва, історії ідей.

На 2009 – 2010 навчальний рік пропонується 18 магістерських стипендій та 4 дослідницькі стипендії для найуспішніших студентів/аспірантів із країн з-поза меж Європейського Союзу.

Магістерську програму пропонує консорціум із чотирьох європейських університетів:

  •  університет м. Болонья (Італія);
  • Ельзаський університет Mulhouse (Франція);
  • університет Марка Блока (Страсбург, Франція);
  • Аристотелів університет м. Салоніки, Греція.

Загальна тривалість навчальної програми – 24 місяці. Стипендіат проходитиме навчання у двох або трьох університетах консорціуму і в кінці, після успішного захисту магістерської роботи, отримає подвійний або потрійний диплом.

Апліканти повинні мати диплом у галузі, котра має стосунок до програми CLE, а також документи, що засвідчують рівень володіння англійською мовою та мовою країни, обраної студентом із запропонованих консорціумом (французькою, італійською, грецькою).

Дедлайн на подання документів для заявників із країн з-поза Євросоюзу – 16 січня 2009 року.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.