bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Міжнародний молодіжний конкурс волонтерських проектів - 2009
22.12.2008

Міжнародний молодіжний конкурс волонтерських проектів, організований ВМГО «Служіння заради миру», спрямований на спонукання молодих людей до конкретних вчинків у допомозі тим, хто цього потребує (інвалідам, літнім людям), спонукання дій, що допомагають подолати перешкоди суспільства на шляху до миру. Конкурсом заохочується також просвітницька робота з профілактики негативних явищ у молодіжному середовищі, сприяння через конкретну дію у вирішенні проблем: голоду, поширення хвороб, безпритульності, бідності, насильства над дітьми, ескалації насильства, зневаги моральних, громадських, загальнолюдських, етнонаціональних, сімейних цінностей.

В конкурсі можуть брати участь діти та молодь середніх загальноосвітніх навчальних закладів, шкіл нового типу, позашкільних навчальних закладів, професійно-технічних закладів освіти, вищих навчальних закладів I - IV рівнів акредитації а також молодіжні неурядові організації як України, так і інших країн.

Номінації проектів:

  • виховання культури миру;
  • суспільні проекти служіння;
  • мистецтво та культура як інструмент побудови миру;
  • технічні та технологічні інновації на службі людству.

У цьому році оргкомітет конкурсу отримав більше 80 проектів, в яких взяло участь 4450 волонтерів. Кожен з фіналістів конкурсу отримав диплом, солодкі подарунки та сучасну оргтехніку.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.