bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Всеукраїнський конкурс есе «Проблеми Податкового кодексу. Новації в системі оподаткування»
10.11.2011

ВГО студентів-правників та молодих юристів Європейська Асоціація Студентів Права Україна (The European Law Students Association Ukraine (ELSA Ukraine) спільно з економіко - правовим факультетом Донецького національного університету, Координаційною радою молодих юристів при Головному управлінні юстиції у Донецькій області та ГУЮ у Донецькій області проводитиме Всеукраїнський конкур есе «Проблеми Податкового кодексу. Новації в системі оподаткування».

Дати проведення конкурсу 25 жовтня 2011 року – 20 листопада 2011 року. За результатами конкурсу 8 грудня відбудеться круглий стіл на базі економіко - правового факультету ДонНУ у м. Донецьку .

Конкурс проходитиме у два етапи:

  • 1етап - 25 жовтня – 20 листопада 2011 року. Відбудеться реєстрація учасників шляхом заповнення аплікаційної форми та надсилання конкурсних робіт; оцінювання конкурсних робіт журі конкурсу та визначення 10 кращих робіт.
  • 2 етап – 8 грудня 2011 року - проведення круглого столу за участю 10 кращих конкурсантів.

Визначення та нагородження переможців конкурсу

Конкурсні роботи учасників мають відповідати загальній тематиці конкурсу та виконуватись українською мовою. Участь у конкурсі мають право брати студенти 3-5 курсів вищих навчальних закладів, що навчаються за юридичними спеціальностями. Учасниками конкурсу не можуть бути особи, що закінчили ВНЗ та навчаються в аспірантурі, а також учні загальноосвітніх шкіл та інших закладів, що не є ВНЗ.

Кожен, хто виявить бажання взяти участь у конкурсі, може зареєструватися шляхом надсилання заповненої аплікаційної форми на електронну скриньку організаційного комітету - [email protected].

З Положенням про конкурс есе, що містить вимоги до написання роботи та аплікаційною формою ви можете ознайомитися на сайті Головного управління юстиції у Донецькій області та Вконтакті

Контакти

  • Злата Рудницька
  • Координаційна рада молодих юристів при ГУЮ у Донецькій області, ELSA Donetsk
  • [email protected]
  • 0997474427

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.