bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Пошук тренерів із соціального підприємництва
10.10.2011

Проект «Сприяння соціальному підприємництву» в Україні проводиться зусиллями Британської Ради в Україні, Фонду Східна Європа, PricewaterhouseCoopers в Україні, Ерсте Банку, Міжнародного Фонду «Відродження» за сприяння Erste Stiftung та Українського фонду підтримки підприємництва та спрямований на реалізацію міжнародної програми з навчання і обміну досвідом у цій сфері завдяки залученню місцевих громад та закладів у Великій Британії та їхніх потенційних партнерів в Україні. Він дозволить налагодити партнерські стосунки між державним, приватним та громадським секторами. Цей проект надасть платформу для співробітництва, обміну досвідом та навчання.

Партнери проекту визначають соціальне підприємство як «бізнес, який має переважно соціальні цілі, і прибутки якого спрямовуються головним чином на розвиток цього бізнесу або на громадські справи». Соціальними підприємцями є люди, які пропонують нестандартні інноваційні рішення найбільш гострих соціальних проблем суспільства.

Британська Рада в Україні, Фонд Східна Європа, PricewaterhouseCoopers в Україні, Ерсте Банк, Міжнародний Фонд «Відродження» за сприяння Erste Stiftung та Українського фонду підтримки підприємництва в рамках цього проекту оголошують конкурс для тренерів з теми «Соціальне підприємництво».

Вимоги до кандидатів:

  • Вища освіта
  • Досвід практичної роботи у бізнесі, спрямованому на соціальні цілі; в комерційній діяльності громадських організацій; чи в громадській організації або фонді, що об’єднують підприємців чи працюють з підприємцями, або практичний досвід викладання у сфері бізнесу та менеджменту
  • Наявність сильних комунікативних навичок
  • Досвід тренерської роботи з підприємцями (бажано)
  • Володіння англійською мовою (бажано)
  • Бажання вчитися та отримувати нові знання з питань діяльності соціальних підприємств та сприяти розвитку цього сектору в Україні
  • Можливість проводити тренінги в різних регіонах України

Робота тренерів передбачатиме:

  • Участь в тренінгу для тренерів, що пройде у Києві з 31 жовтня по 4 листопада 2011 р.
  • Проведення 2–3 тренінг модулів для різних груп та категорій учасників з питань соціального підприємництва та діяльності соціальних підприємств
  • Надання консультацій для різних груп та категорій учасників з питань соціального підприємництва та діяльності соціальних підприємств
  • Підтримка зв’язків із соціальними підприємцями з Великої Британії та інших країн учасниць проекту для обміну досвідом та покращення знань та навиків.

Для участі в конкурсі необхідно надіслати резюме українською та англійською, а також супровідний лист з обґрунтуванням Вашої мотивації та попереднього досвіду.

У разі Вашої зацікавленості просимо надіслати інформацію до 18 жовтня 2011 року на електронну адресу [email protected] з приміткою «Конкурс для тренерів».

За подальшою інформацією, будь ласка, звертайтеся до Людмили Таценко, менеджера проекту в Британській Раді в Україні, за адресою [email protected] або за телефонами +38 048 718-81-19/39.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.