bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на логістичне обслуговування тренінгів для громадських організацій
10.10.2011

Оголошується тендер із логістичного обслуговування тренінгів для громадських організацій «Побудова коаліцій громадських організацій та спільна робота з реалізації коаліційних проектів громадськими організаціями»

Цей тендер проводиться в рамках проекту “Об’єднуємося заради реформ!” (UNITER), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та реалізується за підтримки Міжнародного фонду “Відродження”.

В рамках проекту «Об’єднуємося заради реформ!» ПАКТом, Фондом Східна Європа та Міжнародним Фондом «Відродження» (далі – партнери проекту) проводиться конкурс для коаліцій організацій громадянського суспільства з метою представлення інтересів громадян та просування національних реформ.

Метою цього тендеру є обрання постачальника послуги з логістичного обслуговування тренінгів.

Технічне завдання

Для досягнення наведеної вище мети завдання включає наступні питання:

  1. Логістичне обслуговування проведення трьох дводенних тренінгів в період з 19 листопада до 29 листопада для 60 представників громадських організацій з різних регіонів України (в кожному тренінгу прийматимуть участь орієнтовно 20 учасників).

  2. Переможець тендеру має забезпечити логістику проведення тренінгів: проживання та харчування учасників тренінгів, транспортування учасників (в разі потреби), каво-перерви, компенсацію проїзду учасникам, забезпечення приміщення для тренінгів та необхідного обладнання (проектор, екран, фліп-чарти, тощо), тиражування тренінгових матеріалів тощо.

  3. Після закінчення заходів переможець тендеру має надати заключний фінансовий звіт, що включатиме копії підтверджуючих документів.

Кваліфікація

Переможець тендеру має відповідати наступним вимогам:

  • Мати значний професійний досвід в організації заходів;
  • Мати досвід роботи з міжнародними організаціями.

Контакти

Заявка на проведення тренінгу має бути надіслана на адресу електронної пошти: [email protected] не пізніше 22 жовтня 2011 р.

Контактна особа Юрій Піскалюк, менеджер програм тел./факс: +(380 44) 200-38-24/5/6/7 e-mail: [email protected]

Пакет заявки:

  • Лист – заявка на участь в тендері;
  • Опис досвіду з проведення заходів;
  • Коментарі та пропозиції стосовно технічного завдання (при наявності);
  • Бюджет тренінгів в доларах США.

Оцінка заявок на тендер буде виконуватися партнерами проекту, базуючись на якості запропонованої заявки, кваліфікації заявника та запропонованої вартості робіт.


Опис замовників

Фонд Східна Європа (ФСЄ) - міжнародна благодійна організація, заснована Фондом Євразія у 2008 році. Місія Фонду - сприяти соціальному та економічному розвитку України, мобілізуючи ресурси, зміцнюючи громади та підтримуючи партнерство громади, влади та бізнесу. Фонд входить до мережі Фонду Євразія. Більше інформації на www.eef.org.ua

Міжнародний фонд “Відродження” (МФВ) засновано у квітні 1990 року. Він входить до мережі фундацій Інституту Відкритого Суспільства, заснованого Джорджем Соросом, що складається з національних і регіональних фондів у більш, ніж тридцяти країнах світу, в тому числі в Африці, Центральній і Східній Європі та на території колишнього Радянського Союзу. За час своєї діяльності Фонд надав численним неурядовим організаціям (НУО) України, а також науково-освітнім, просвітницьким закладам, видавництвам грантів на суму понад 100 мільйонів доларів США. Більше інформації про МФВ розміщено на сайті www.irf.ua

Заснована у 1971 р. як незалежна міжнародна неприбуткова корпорація, ПАКТ є мережевою глобальною організацією, що розвиває спроможність місцевих лідерів та інституцій відповідати на нагальні соціальні потреби, забезпечуючи підтримку спільнотам, ефективним урядам та відповідальним приватним інституціям надавати можливості людям для кращого життя. ПАКТ підтримує роботу представництв у 26 країнах і реалізовує проекти у 57 країнах. Київський офіс організації було засновано у 2005 р. в рамках виконання програми “Підтримка організаційного розвитку” в країнах Західних ННД для сприяння підвищенню поінформованості та залучення громадян до громадських та колективних ініціатив у регіоні. У 2008 р. організація була нагороджена проектом “Об’єднуємося заради реформ” (UNITER) від Агенції з Міжнародного Розвитку США (USAID) для зміцнення громадянського суспільства в Україні.

Детальнішу інформацію можна знайти за адресами: www.uniter.org.ua та www.pactworld.org

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.