bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Новина для творчих людей!
09.09.2008

Проблема торгівлі людьми продовжує залишатися злободенною для України. Сьогодні торговці «живим товаром» розглядають людину як механізм, який можна продати цілком для рабської праці або по запчастинах на органи. На жаль, багато охочих, особливо серед молодих людей, отримати все і відразу. В основному, на таких ось і розраховують мисливці за «живим товаром». Обіцяючи їм золоті гори, вони легко заманюють їх в свої злочинні капкани. Громадськість повинна активніше включитися в роботу по протидії торгівлі людьми.

Інформаційно – просвітницький центр «Боразан» за підтримки Міжнародної Організації з Міграції ініціює випуск книги, присвяченої даній проблемі. Для того, щоб ця книга стала дійсно народною, планується скласти її зміст з творчих робіт всіх охочих, хто не байдужий, хто хоче самовиразитися, хто переживає за майбутнє України! У зв'язку з цим ІПЦ «Боразан» запрошує направляти в строк до 15.10.2008 року роботи з питання попередження торгівлі людьми за адресою вул.Інтернаціональна, 43-А, м. Білогірськ, АР Крим, Україна, 97600 (обов'язково прикласти електронну версію і фото автора або прислати по e-mail: [email protected]).

Кращі роботи увійдуть до однойменної книги. Пріоритет творчим роботам з описом життєвих випадків і оригінальних ідей по вирішенню проблеми. ІПЦ «Боразан» не надає матеріальну винагороду учасникам, проте кращі роботи з фотографіями авторів стануть частиною книги, яка буде безкоштовно розподілена серед бібліотек і громадських організацій Криму. Також кожний з авторів отримає по 5 екземплярів книги.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.