bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс відеоробіт «Заповідна Україна»
08.09.2011

Конкурс, що відбудеться у номінаціях «Заповідна Україна» та «Немає іншого Дніпра», започаткований з метою залучити екологічно активних людей до висвітлення сучасного стану природно-заповідного фонду держави та водних ресурсів басейну Дніпра, шляхів покращання стану української природи і збереження біорізноманіття. Це шанс для творчих особистостей, небайдужих до заповідної природи, висловити свою думку за допомогою жанру відео.

На конкурс приймаються відеороботи, що ілюструють красу та унікальність природно-заповідного фонду країни; проблеми, які постають перед заповідними територіями; унікальність, красу та проблеми басейну Дніпра й вплив людини на екологічний стан ріки; важливість збереження водних ресурсів та способи захисту водних ресурсів. Це можуть бути документальні хроніки або відеоколлажі, міні-фільми або повноцінні кінострічки - організатори конкурсу не обмежують творчу думку авторів та закликають підходити до теми найкреативніше.

Конкурс триватиме з 7 вересня до 7 листопада 2011 року. У рамках кожної номінації визначатимуться п’ять переможців. Учасники, що посядуть перші місця, отримають цінні призи, інших буде відзначено пам’ятними призами від Гете Інституту в Україні та дипломами Програми розвитку ООН в Україні. До того ж кращі відеороботи увійдуть до збірки «Заповідна Україна» та до промо-відео про р. Дніпро, які побачить вся країна.

Відеороботи, що подаються на конкурс, повинні бути завантажені на офіційній сторінці конкурсу в мережі інтернет. Передбачено також можливість відправити роботи поштою на електронних носіях. Детальні умови конкурсу доступні на сайтах організаторів www.pzf.org.ua та undp-gef-dnipro.comundp-gef-dnipro.com.

Організатори конкурсу - Проект Програми розвитку ООН в Україні та Глобального Екологічного Фонду «Зміцнення управління та фінансової стійкості національної системи природоохоронних територій в Україні» та Програма ПРООН-ГЕФ екологічного оздоровлення басейну Дніпра.

Міжнародний партнер конкурсу - Ґете-Iнститут в Україні. Технічний партнер конкурсу – всеукраїнський портал Bigmir.net, який підтримує екологічний проект «Заповідна Україна» вже другий рік поспіль: у 2010 році Bigmir.net надав інтернет-платформу для проведення фотоконкурсу. Екологічні партнери – Асоціація природоохоронних територій України та Українське товариство охорони природи.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.