bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на участь у «Практичній школі журналістських розслідувань»
07.09.2011

Ти матимеш можливість здобути досвід та знання, які не отримаєш за університетською партою, відчути смак і ризик професії журналіста-розслідувальника.

До участі у навчанні запрошуються студентів 3-5-х курсів факультетів журналістики вищих навчальних закладів Запоріжжя.

Навчання у школі відбуватиметься щотижня протягом 3 місяців на базі інформаційно-аналітичного тижневика «Правда». Ви зможете не лише оволодіти теоретичними знаннями щодо проведення журналістських розслідувань, а й взяти безпосередню участь у їх проведенні під керівництвом досвідчених професійних журналістів.

Учасники «Практичної школи журналістських розслідувань» за результатами навчання отримають відповідні сертифікати.

Для участі у конкурсі необхідно до 18 вересня заповнити анкету в електронному вигляді і надіслати її на адресу [email protected]

Якщо є написані Вами журналістські матеріали, будь ласка, надішліть їх. Не розглядаються анкети: надіслані після зазначеного строку, неповністю заповнені.

Навчання у «Практичній школі журналістських розслідувань» БЕЗКОШТОВНЕ.

Про результати відбору ви дізнаєтесь листом на електронну скриньку 20 вересня. Додаткова інформація за телефоном 067 770 91 72 (Наталя) або за адресою [email protected].

Проведення «Практичної школи журналістських розслідувань» стало можливим за сприянням Канадського фонду підтримки місцевих ініціатив.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.