bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Кінофестиваль «Кіномедіа»
23.08.2011

«Кіномедіа» – некомерційний кінофестиваль про принципи роботи газетярів, репортерів, телеведучих, практиків PR і інших, хто пише, знімає, розповідає та творить у сфері медіа.

Фестиваль у 2010 році проводився вперше, але на цьому організатори не зупиняються, і планують проводити його щорічно.

Мета фестивалю – підтримати правильне сприйняття ролі медіа як важливого елементу демократичного суспільства, розуміння важливості існування незалежних об’єктивних ЗМІ, що кожному надають змогу свідомо ухвалювати важливі рішення та не бути маріонеткою у світі інформації та пропаганди.

Ціль кінофестивалю – розкрити та підтримати нові режисерські таланти в Україні.

Програма фестивалю складається з двох рівноцінно цікавих та захоплюючих частин – спілкування про медіа та кіно у форматі відкритих лекцій, круглих столів, кіновечірок та конкурс кіноробіт українських режисерів.

До конкурсної частини фестивалю допускаються: анімаційні фільми та флеш документальні фільми художні (ігрові) фільми експериментальні фільми (кліп та відеоарт)

До розгляду приймаються фільми зняті українськими авторами (професіоналами та аматорами), у будь-який час, у будь-якій манері, на будь-який носій, у будь-якій країні, тривалістю до 30 хв. Основне – сучасно, креативно, зі смаком та ПРО МЕДІА!

Останній термін прийому фільмів на конкурс - 1 листопада 2011 р.

Участь у конкурсі безкоштовна!

Ініціатором та організатором фестивалю «Кіномедіа» є Незалежна Асоціація телерадіоМовників (НАМ) за підтримки кіностудії FILM.UA.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.